Selecteer een pagina

Weer echt lekker kunnen slapen wanneer je zwanger bent omdat je lichaam precies die steun krijgt op de goede plekken waardoor je eindelijk eens helemaal kunt ontspannen is mogelijk met een zwangerschapskussen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook in de intensieve periode erna als voedingskussen gebruikt worden voor comfort, ondersteuning en hulp.

Comfortabel
Een echt zwangerschapskussen blijkt wat groter dan een zwangerschapskussen eveneens als voedingskussen te gebruiken. Het is vooral een uitkomst in de laatste fase van de zwangerschap wanneer het fijn is het hele lichaam te laten ondersteunen ongeacht welke houding je ook kiest om gedurende de dag even te ontspannen of te gaan slapen. Wanneer een zwangerschapskussen ook als voedingskussen gebruikt kan worden is het iets kleiner. De meest gebruikte vormen zijn de U- of de Q-vorm, extra groot, waarmee je van je hoofd tot helemaal onder bij de benen steun krijgt, je ligt er als het ware helemaal in, de C-vorm, die je om je heen kunt leggen zoals jij dat fijn vindt en de rechte vorm waar je lekker tegenaan kunt kruipen of comfortabel je rug tegen aan kunt laten rusten. Welke vorm je ook kiest, ze zijn licht in gewicht en makkelijk te vormen naar hoe jij het hebben wilt.

Verschillende vullingen
Verschillende vullingen van het zwangerschapskussen zorgen voor verschillend comfort en kun je helemaal zelf aanpassen. Je kunt kiezen uit katoen, zachte microbolletjes die meer stevigheid bieden en zich helemaal aan de vorm van je lichaam aanpassen, micromax, de vervanger van zachte ganzendons maar met dezelfde eigenschappen voor ultieme zachtheid en polyesterbolletjes die de zachtheid van dons, maar de stevigheid van microbolletjes combineren. De meesten soorten vullingen zijn los bij te kopen.

Makkelijk wasbaar
Stoffen gebruikt voor de hoezen van het zwangerschapskussen zijn altijd hygiënisch en makkelijk wasbaar. De zachtheid en het comfort voor je huid zijn belangrijke voorwaarden. Door de bijna constante druk die op de kussens wordt uitgeoefend is het van belang dat de stof goed ademt, vocht opneemt, snel droogt en vooral heel plezierig aanvoelt. De laatste trends in kleur en design worden gevolgd. Je kunt laten zien duurzaam bezig te zijn door stof gemaakt van bamboe te kiezen. Er zijn ook losse hoezen te koop. Het wassen of vervangen wordt daardoor een stuk eenvoudiger en het is altijd handig een extra hoes in huis te hebben.

Zwangerschapskussen of voedingskussen
Het zwangerschapskussen heeft ook een hoop voordelen bij gebruik na de geboorte van je kindje. Als voedingskussen geeft het hulp bij het ondersteunen tijdens bijvoorbeeld het voeden zodat je kindje lekker zacht en comfortabel op je schoot of bij je in bed kan liggen met alle stevigheid die daarbij nodig is. Het geeft jou steun in de rug of aan andere delen van het lichaam waardoor je alle aandacht aan je kindje kunt geven. Het zwangerschapskussen, anders genoemd, voedingskussen is bijna multifunctioneel en geeft jouw kindje alle steun en veiligheid die het nodig heeft terwijl jij het gemak en comfort ervaart om optimaal van jouw kindje te genieten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x