Selecteer een pagina

Op 13 november zijn de nieuwe zorgpremies voor het jaar 2023 bekend. Naast de kosten ervan vind je ook de opties van basisverzekeringen van de verzekeraars en alle mogelijke aanvullende polissen. Twijfel je om te gaan overstappen, dan rest er niets anders dan eens goed te vergelijken. Hoe je de beste en goedkoopste zorgverzekering vind, dat lees je hier.

Een zorgvergelijker gebruiken

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Zorgvergelijker, ontdek je verschillende mogelijkheden om te vergelijken. Met uitgewerkte resultaten van onderzoek door zorgvergelijker vind je onder andere de volgende informatie:

  • De beste zorgverzekeringen TOP 3
  • De goedkoopste zorgverzekering TOP 5
  • Alle restitutie polissen op prijsvolgorde

Daarmee hoef je zelf niet eindeloos te zoeken, maar vind je in een oogopslag precies waarnaar je op zoek bent. Maar is dat niet voldoende, gebruik dan de kieswijzer, PriceWise, Independer of Zorgkiezer.

Zorgvergelijkers in 2023

Dit jaar zijn er ook weer verschillende partijen in de markt welke een tool aanbieden voor het vergelijken van de zorgverzekering. Allereerst doet zorgvergelijker.online dat met hun eigen ‘Kieswijzer’. Daarmee kan je eenvoudig de basisverzekering met aanvullende polissen vergelijken. Daarnaast vind je directe links naar PriceWise, Independer en Zorgkiezer en zie je de onderlinge verschillen.

Zo geeft Independer momenteel een Bol Cadeaubon, en heb je bij Zorgkiezer een gratis Oral B tandenborstel te pakken als de overstap via hen gaat.

Let goed op bij het vergelijken

Ga je dus de zorgverzekering vergelijken met een zorgvergelijker 2023, op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering 2023. Dan zijn dit de belangrijkste aandachtspunten:

  • Basisverzekering: naturapolis met enkele gecontracteerde zorgverleners, combinatiepolis heeft wel alle ziekenhuizen gecontracteerd en de restitutiepolis heeft 100% vrije zorgkeuze.
  • Het eigen risico, daar ontkom je niet aan. Dit is in 2023 wederom vastgesteld op 385 euro. Wel kan je dit vrijwillig verhogen waardoor de premie goedkoper wordt. Maximaal verhoog je dit naar 885 euro, waarbij je dus minder premie betaalt maar bij veel verbruik aan zorg extra eigen risico gaat betalen.
  • Bij aanvullende verzekeringen kan er een wachttijd of acceptatieplicht zijn. Dit is vooral bij orthodontie het geval.

Ben verstandig en ga niet over 1 nacht ijs. Vergelijk op minimaal 2 verschillende sites, op 2 verschillende momenten. Daardoor zal je geen impulsieve keuze maken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x