Selecteer een pagina

Welke zorgverzekering kunt u het beste kiezen in 2015?

Dat hangt voor een groot deel af hoeveel zorg je nodig denkt te gaan hebben en in welke ‘categorie’ u valt.

De beste zorgverzekering voor gezondheids bewuste mensen

Bent u bewust bezig met uw gezondheid? Dan zal u waarschijnlijk minder zorgkosten maken in vergelijking met de gemiddelde Nederlander. Ook als u de voorbije jaren gezond was en weinig tot geen zorg hoefde te gebruiken is het waarschijnlijk dat u ook dit jaar weinig zorg zult gebruiken. Een dure zorgverzekering is dan overkill.

U kunt zodoende veel besparen door te kiezen voor een goedkopere basisverzekering. De meeste mensen die alleen een basisverzekering nemen zijn jonge (gezonde) mensen zoals studenten en gezondheidsbewuste mensen. Het verschil in basispremie is groot te noemen, daarom is het verstandig de zorgverzekeraars goed te vergelijken. Voor een goede vergelijking en advies gaat u naar Zorgverzekering 2015.

De beste zorgverzekering voor de gemiddelde Nederlander

Er is niet 1 zorgverzekering ‘de beste’ voor iedereen. U zult echt uw eigen situatie tegen het licht moeten houden om de beste zorgverzekering voor uw situatie te kiezen. Vaak is blijven hangen bij uw oude verzekeraar niet de goedkoopste optie, neem altijd de moeite even een aantal verzekeraars op een rijtje te zetten. U kunt hiermee vele euro’s besparen.

Voor een goede vergelijking en advies gaat u naar Zorgverzekering 2015.

De beste zorgverzekering voor sporters

Actieve sporters zijn vaak gezond en in goede conditie, maar de kans om een blessure op te lopen is ook groot. Ieder jaar blijken volgens de statistieken bijna 4 miljoen sportblessures op te treden. Denk nooit, het zal mij niet overkomen (ik spreek uit ervaring).

Een goede zorgverzekering speciaal voor sporters is dan een must. Sportzorg Nederland kiest ieder jaar opnieuw de beste sportverzekering en voor de 7e maal op rij is dit weer Zilveren Kruis Achmea dankzij hun uitgebreide sport polis pakket. Voor meer info zie Sport polis pakket.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x