Zorgverzekering 2015

Welke zorgverzekering kunt u het beste kiezen in 2015?

Dat hangt voor een groot deel af hoeveel zorg je nodig denkt te gaan hebben en in welke ‘categorie’ u valt.

De beste zorgverzekering voor gezondheids bewuste mensen

Bent u bewust bezig met uw gezondheid? Dan zal u waarschijnlijk minder zorgkosten maken in vergelijking met de gemiddelde Nederlander. Ook als u de voorbije jaren gezond was en weinig tot geen zorg hoefde te gebruiken is het waarschijnlijk dat u ook dit jaar weinig zorg zult gebruiken. Een dure zorgverzekering is dan overkill.

U kunt zodoende veel besparen door te kiezen voor een goedkopere basisverzekering. De meeste mensen die alleen een basisverzekering nemen zijn jonge (gezonde) mensen zoals studenten en gezondheidsbewuste mensen. Het verschil in basispremie is groot te noemen, daarom is het verstandig de zorgverzekeraars goed te vergelijken. Voor een goede vergelijking en advies gaat u naar Zorgverzekering 2015.

De beste zorgverzekering voor de gemiddelde Nederlander

Er is niet 1 zorgverzekering ‘de beste’ voor iedereen. U zult echt uw eigen situatie tegen het licht moeten houden om de beste zorgverzekering voor uw situatie te kiezen. Vaak is blijven hangen bij uw oude verzekeraar niet de goedkoopste optie, neem altijd de moeite even een aantal verzekeraars op een rijtje te zetten. U kunt hiermee vele euro’s besparen.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Voor een goede vergelijking en advies gaat u naar Zorgverzekering 2015.

De beste zorgverzekering voor sporters

Actieve sporters zijn vaak gezond en in goede conditie, maar de kans om een blessure op te lopen is ook groot. Ieder jaar blijken volgens de statistieken bijna 4 miljoen sportblessures op te treden. Denk nooit, het zal mij niet overkomen (ik spreek uit ervaring).

Een goede zorgverzekering speciaal voor sporters is dan een must. Sportzorg Nederland kiest ieder jaar opnieuw de beste sportverzekering en voor de 7e maal op rij is dit weer Zilveren Kruis Achmea dankzij hun uitgebreide sport polis pakket. Voor meer info zie Sport polis pakket.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply