Zalm met rode peper pesto recept

Vis is lekker en gezond en vooral zalm! Boordevol gezonde omega-3 vetzuren, ideaal voor een gezond lichaam. Daarnaast zijn de eiwitten in zalm van hoge biologische waarde en beschikbaarheid, dus zet zalm (of andere vis) vaker op het menu. Voor onderstaand recept heb je een grill nodig, maar er gaat niks boven gegrillde vis.

Benodigdheden:

  • Een hoeveelheid zalm filets naar voorkeur (ontdooid van de diepvries of vers)
  • Zeezout
  • Olie bestand tegen hoge temperatuur (zoals kokosolie)
  • 50 gram rode conserven pepers gewassen en drooggedept (per 200 gram zalm)
  • Een eetlepel tomatenpuree
  • Een theelepel olijfolie
  • 7 hele gepelde amandelen
  • 1 teentje knoflook
  • Een grillpan

Bereiden:

[thrive_leads id='3269']
  1. Verhit de grillpan op medium tot hoog vuur met een olie naar keuze
  2. Besprenkel de vis aan elke kant met wat zeezout
  3. Bak de zalmfiles 4 minuten aan elke kant (totdat de structuur van de vis vlokkerig wordt zoal een tonijnmoot)
  4. Meng wat zeezout met de overige ingrediënten in een blender
  5. Giet deze pesto over de vis op een bord en eet smakelijk

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen
By | 2017-11-11T20:54:34+00:00 11 november 2017|Eiwitrijk diner|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com