Wil je minder stress en weer controle over je leven?

Iedereen zit weleens niet zo lekker in zijn of haar vel. Bij sommige mensen duurt dit echter te lang en kan dit een grote invloed hebben op hun leven. Nu kan je natuurlijk naar een psycholoog gaan, maar voor veel mensen is dit nog een stap te ver. Daarom is er nu ook een online cursus beschikbaar die je helpt bij het (opnieuw) krijgen van balans in je leven en je gestelde doelen te behalen.

Waarom is het zo lastig om doelen te halen?

Het halen van doelen is voor veel mensen lastig. Denk aan de goede voornemens na oud en nieuw en de vele pogingen die mensen ondernemen om bijvoorbeeld af te vallen, meer aan beweging te doen of meer tijd aan het gezin te besteden. Het blijkt dat er drie belangrijke redenen zijn die hier ten grondslag aan liggen. De eerste reden is dat het niet makkelijk is om een goed concreet doel te bepalen. Je zult eerst je doel moeten kennen en weten om de stappen te nemen die nodig zijn om er te komen. Het tweede punt is dat wanneer je weet wat jouw doel is je onbewust afgeleid wordt door je omgeving. De waan van de dag en alle andere dingen die je aandacht opeisen zorgen ervoor dat je de focus op het doel verliest. Stel je kent wel je doel en beseft dat je jezelf niet moet laten afleiden hiervan dan zul je wel over de vaardigheden moeten bezitten om focus te blijven houden op dit doel.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Kortom, als je echt jouw doel wilt behalen zul je eerst je doel goed moeten kennen en jezelf bewust moeten zijn van het feit dat de afleiding op de loer ligt. Je hebt vaardigheden nodig om hier effectief mee om te gaan en daadwerkelijk je doel te bereiken.

Mind your step programma

Mind your Step is een online programma wat je bij de hand neemt en helpt dit voor elkaar te krijgen. De cursus is speciaal gemaakt voor jou als je wilt leren om tot rust te komen, minder stress wilt ervaren,  je jezelf minder wilt laten afleiden door je omgeving of wanneer je eindelijk de stappen wilt nemen om te bereiken wat je werkelijk wilt.

Wat bereik ik met Mind your step?

• Je komt tot rust en neemt tijd voor jezelf.
• Je laat je minder beïnvloeden door de waan van de dag.
• Je leert keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt.
• Je behaalt de doelen die je echt wilt bereiken.
• Je ervaart meer balans tussen geest en lichaam

Meer informatie?

Bekijk zelf wat Mind your step voor je kan betekenen

 

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply