Selecteer een pagina

Is jouw seksleven ook ingekakt? Of wil je wat goede tips om het nog beter te maken? Je bent op de goede plek.

Sekstip 1: Bedenk je eigen standje

Niks is zo leuk als je eigen fantasie gebruiken en samen een nieuw standje te proberen. Dit geeft aan dat je elkaar volledig vertrouwt en dit maakt de seks alleen maar beter. Bedenk ook dat je binnen elk standje vanalles kan varieren. Denk aan blinddoeken, vastbinden, aardbeien voeren etc etc

Sekstip 2: Plan een seksavond of moment

Voorspelbare seks is saai en een dooddoener? Jazeker, maar te weinig seks ook! In onze drukke maatschappij kan het geen kwaad 1 avond in de week volledig voor elkaar vrij te plannen. Trek hier echt een paar uur voor uit. Richt je (slaap)kamer gezellig in met kaarsjes en een rustig muziekje. Ga samen uitgebreid in bad en ontspan volledig. Op deze manier is het heerlijk om in elkaar op te gaan en voluit te genieten als het moment daar is.

Sekstip 3: Prikkel je partners fantasie

Heb jij plannen met je parner die avond, alleen weet je partner dat zelf nog niet? Begin dan met het sturen van prikkelende sms’jes. Vertel je partner wat je van plan bent te gaan doen en hoe. Dat je speciaal voor je parner dat geile stukje kleding hebt aan (of uit) getrokken. Dat je samen het bos in gaat die avond, of naaktzwemmen… Gebruik je fantasie!

Sekstip 4: Poosje geen seks

Als je te vaak seks hebt, wordt het eentonig en voorspelbaar. Kwaliteit is altijd beter dan kwantiteit. Spreek daarom af en toe eens af om bijvoorbeeld een hele week elkaar niet aan te raken! Na deze week staan jullie libido’s op springen en krijg je weer een mooi kwalitatief avondje 🙂

Sekstip 5: Doe het op spannende plekken

Doe eens gek, sluip naar het kantoor van je baas en doe het op zijn bureau. Of ga naar de duinen en ga helemaal los, wetend dat je betrapt kunt worden…Alleen deze spanning zorgt al voor veel voorpret en je zal dit soort momenten niet snel meer vergeten.

 

Heb je zelf ook nog tips? Deel ze gerust hieronder!

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x