Selecteer een pagina

Met welk soort thee kun je het beste afslanken?

Je hebt vele verschillende soorten thee waarmee je zogezegd kunt afvallen. Maar welke werken nu het beste? Wetenschappers van de University of California in Los Angeles hebben dit uitgezocht. Volgens hun studie hebben afslankers het meeste aan afslanksupplementen met Groene thee.

Studie

20 weken lang zijn de muizen door de onderzoekers gevoerd met vet en suiker [HF/HS]. Een deel daarvan kreeg alleen dat en verder niets, en 3 andere groepen kregen allemaal verschillende soorten thee, Groene thee [GTP] Zwarte thee [BTP] of Oolongthee [OTP]. 

Met welk soort thee kun je het beste afslanken?

Als je de concentratie aan stoffen die de muizen krijgen zou extrapoleren naar de mens, zou men 2 tot 3 gram per dag binnen moeten krijgen.  Een andere groep kreeg alleen maar voer met suiker en weinig vet [HF/ LF]. Omdat muizen dik worden door dit voer maar niet zo dik als HF/HS voer.

Resultaten

In principe zorgde elke theesoort dat de toename van het lichaamsgewicht geremd werd, alleen deed de Groene thee dat net een stukje beter als de Zwarte thee en de Oolongthee. Zie hieronder.

Met welk soort thee kun je het beste afslanken?

De onderhuidse vetlaag werd afgeremd door alle extracten, echter was de groene thee extract het meest effectief op afname van het viscerale vet. Dit is het vet dat ontstaat in de buikholte en rond de organen en wordt als het meest ongezonde vet gezien.

Met welk soort thee kun je het beste afslanken?

Verklaring

De stoffen EGCG en EGC remmen de groei van het vetweefsel. Deze stoffen zitten meer in de Groene thee extract als in de andere theesoorten. De onderzoekers vonden die twee fenolen daarom ook het meest terug in de muizen die groene thee hadden gekregen. Let wel op dat alleen groene thee van zeer hoge kwaliteit ook echt optimaal werkt. Wij hebben het beste supplement voor u uitgezocht en dit is de groene thee extract te koop bij Krachtshop.
Met welk soort thee kun je het beste afslanken?

Slot

De onderzoekers zijn er achter gekomen dat de extracten van de Zwarte en de Oolongthee er niet voor zorgen dat je afvalt. Ze remmen wel het vetweefsel, ook al bevatten ze weinig EGCG. Dat betekent dat die extracten op een hele andere manier werken. De onderzoekers denken dat het interresant is om de vet remmende werking van de combinatie van verschillende thee-extracten eens te gaan testen.

Wilt u meer info, lees dan zeker dit artikel over groene thee en waarom dit een uitstekende combi is met cafeine. Deze combi zorgt voor een nog snellere vetverbranding.

 

Bron

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x