Wat is een hernia?

Bij een hernia worden de tussenwerveldelen, vooral de geleiachtige kern, als een kersenpit uitgedrukt. Hierdoor ontstaat niet alleen mechanische druk, maar ook een ontsteking en zwelling. De pijn is meestal een uitstralende pijn via de knieën tot de tenen. Hoesten en niezen verergeren de klachten en in het been kunnen ook gevoelsstoornissen en spieruitval voorkomen. Liggen op een coolpack kan helpen voor het verminderen van de zwelling. De onderrug kan men elke drie uur insmeren met een gel op basis van organisch silicium met glucosamine en MSM. Ook kan een hernia voorkomen bij de halswervels. Hier gaat het meestal om wervel 6 en 7. Wordt het ruggenmerg bij de halswervel afgekneld, dan dreigt een dwarslaesie. Vooral na hun 40ste jaar worden mensen door een hernia getroffen..

 

Lees ook

Health Alert

Wilt u op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.Opti omega 3

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopenFitchef Turbo

Fitchef Turbo speelt in op de wens van veel mensen om snel gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan. Prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef TurboBy | 2017-12-23T12:24:07+00:00 22 juni 2012|Hernia|0 Comments

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com