Selecteer een pagina

De voetballers van Heracles Almelo volgden onlangs een wel heel bijzondere training. In plaats van een training op het voetbalveld koos de coach Jan de Jonge om de jongens het zwembad in te gooien…

Onderwaterhockey

De voetballers speelden een potje onderwaterhockey. Jan de Jong waagde zich aan een alternatieve training voor de jongens om zo de sleur te doorbreken. In het weekend van 15 tot 17 november vonden er namelijk geen wedstrijden plaats in de eredivisie vanwege internationale clubwedstrijden. De jongens hebben echter aan het einde van de week nog wel twee normale trainingen gevolgd.

Niet alle voetballers waren even gecharmeerd van het uitje. Drie van de voetballers, Mikhail Rosheuvel, Kwame Quansah en Matthew Amoah, zijn niet in het bezit van een zwemdiploma en volgden de training dus vanaf de tribune. Coach Jan de Jonge grapte dat zij onder leiding van Verbeek waarschijnlijk alsnog het water in waren gegooid. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Het potje onderwaterhockey werd mogelijk gemaakt door Galathea, een vereniging speciaal voor onderwatersport. Alhoewel onderwaterhockey er vanaf de tribune vrij ludiek en knullig uitziet, is de sport behoorlijk uitdagend en vergt het beofenen een flinke uithoudingsvermogen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x