Voetballers Heracles Almelo volgden een wel heel bijzondere training

De voetballers van Heracles Almelo volgden onlangs een wel heel bijzondere training. In plaats van een training op het voetbalveld koos de coach Jan de Jonge om de jongens het zwembad in te gooien…

Onderwaterhockey

De voetballers speelden een potje onderwaterhockey. Jan de Jong waagde zich aan een alternatieve training voor de jongens om zo de sleur te doorbreken. In het weekend van 15 tot 17 november vonden er namelijk geen wedstrijden plaats in de eredivisie vanwege internationale clubwedstrijden. De jongens hebben echter aan het einde van de week nog wel twee normale trainingen gevolgd.

Niet alle voetballers waren even gecharmeerd van het uitje. Drie van de voetballers, Mikhail Rosheuvel, Kwame Quansah en Matthew Amoah, zijn niet in het bezit van een zwemdiploma en volgden de training dus vanaf de tribune. Coach Jan de Jonge grapte dat zij onder leiding van Verbeek waarschijnlijk alsnog het water in waren gegooid. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Het potje onderwaterhockey werd mogelijk gemaakt door Galathea, een vereniging speciaal voor onderwatersport. Alhoewel onderwaterhockey er vanaf de tribune vrij ludiek en knullig uitziet, is de sport behoorlijk uitdagend en vergt het beofenen een flinke uithoudingsvermogen.Opti omega 3

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopenFitchef Turbo

Fitchef Turbo speelt in op de wens van veel mensen om snel gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan. Prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef TurboBy | 2013-12-10T11:44:15+00:00 10 december 2013|Training|0 Comments

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com