Vergroot suikervrije frisdrank het risico op een hartaanval?

suikervrije frisdrank
Suikervrije dranken zijn al jarenlang immens populair bij mensen die beter op hun gewicht willen letten. Een medewerker van de University of Miami Miller School of Medicine vroeg zich echter af of deze suikervrije dranken echt zo gezond waren.
Hannah Gardener, hoofd van het onderzoeksteam, en haar medewerkers volgden bijna 10 jaar lang de drinkgewoonten van ruim 2.500 mensen uit New York. De uitkomst van de test was vrij schokkend. Hieruit bleek dat mensen die dagelijks de zogenoemde dieetdranken tot zich namen ruim 61% meer kans liepen om vroeg of laat een hartaanval te krijgen.
[thrive_leads id='3269']

Deze uitkomst zorgde direct voor ongerustheid onder de deelnemers aan het onderzoek. Hannah Gardener temperde deze onrust echter door aan te geven dat de mensen vanwege de resultaten van dit onderzoek niet ineens hun gewoonten moesten gaan wijzigen. Daarvoor was nog te veel onzekerheid over de oorzaak van de verhoogde kans op hartaandoeningen.
Gardener gaf aan dat ze met het onderzoek slechts een voorzet wilde geven voor andere onderzoeken. Zij hoopt dan ook dat de resultaten van het onderzoek andere wetenschappers zal motiveren verder onderzoek te doen naar de eventuele gezondheidsrisico van de populaire dranken.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen
By | 2017-12-23T12:29:56+00:00 11 februari 2011|Medisch|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com