Vaker kleine maaltijden laat je niet sneller afvallen

De kandidaten werden verdeeld in twee groepen. Waarbij de ene groep 3 eetmomenten had en de ander 6. De dag totalen waren op basis van alle richtlijnen die voorheen zijn genoemd gelijk aan elkaar. Hieronder word het resultaat van deze studie in een tabel aangetoond.

Frequenter eten maakt afvallen niet vlotter

De groep die frequenter at verloor wat meer vet en hield iets meer spiermassa vast. Dit verschil is in verhouding met de andere groep bijna onopmerkelijk. Dit was het geval bij de aanmaak van Ghreline en PYY. Deze hormonen zijn verantwoord voor het aanmaken van eetlust.

Frequenter eten maakt afvallen niet vlotter

Op basis hiervan word de conclusie getrokken dat maaltijd frequentie niet relatief of relevant is bij het verliezen van vetmassa. Of dit ook zo is bij het bouwen van spiermassa is niet bekend. Wel speculeren de onderzoekers dat resultaten op een grotere schaal wat meer zouden kunnen variëren.

Bron: http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract;jsessionid=9905A4C772DB7735DFD7E0BC6065E486.journals?aid=7499636&fileId=S0007114509992984Opti omega 3

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopenFitchef Turbo

Fitchef Turbo speelt in op de wens van veel mensen om snel gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan. Prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef TurboBy | 2018-01-17T14:09:56+00:00 17 januari 2018|Afvallen, Gezondheidsnieuws|0 Comments

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com