Selecteer een pagina

Heb je enig idee hoeveel tijd je letterlijk op twee benen doorbrengt. Weet je hoeveel inspanning je elke dag van je voeten vraagt? De meeste mensen zullen lopen, sporten, dansen en staan zonder noemenswaardige problemen aan hun bewegingsapparaat. Rugklachten en pijn in de gewrichten ervaren ze wel eens, maar zeker niet continu. Helaas geldt dit niet voor een groot aantal anderen. Voor hen is pijnvrij lopen eerder uitzondering dan regel. Daarnaast zijn er erg veel mensen die niet altijd op de allerbeste schoenen lopen of graag in hun vrije tijd op blote voeten lopen. Dit kan na verloop van tijd ook bij hen lichte klachten geven. Deze klachten zijn niet nodig. Met slippers op maat loop je ook in je vrije tijd klachtenvrij en zeer comfortabel.

De aantrekkingskracht van makkelijke schoenen

Pantoffels, teenslippers, huissloffen of gewoon niets aan je voeten. Soms hebben we gewoon geen zin om ons tot in de puntjes verzorgd aan te kleden. Liever trekken we dan een makkelijk huispak aan en lopen we ofwel op blote voeten, ofwel schieten we onze voeten in de makkelijkste schoenen die we hebben. Geen gedoe met veters en gespen, geen gehannes met sokken. Voor velen is dit comfortabel en lekker, maar als je klachten aan je bewegingsapparaat hebt of je bent sneller geneigd klachten te ervaren, is dit niet de handigste oplossing. Slippers op maat is een betere keuze voor je. Je combineert het gemakkelijke gevoel van huisschoeisel met de ondersteuning die alleen op maat gemaakte schoenen je kunnen bieden.

Zijn slippers op maat iets voor jou?

Mensen die problemen aan het bewegingsapparaat ervaren, krijgen via podotherapie vaak de beschikking over steunzolen. De meeste steunzolen draag je met veel plezier en comfort in dichte schoenen, maar hoe zit het dan met teenslippers, sloffen en pantoffels? Fits pakt het anders aan. Wij elimineren de steunzool en maken de zool geheel op maat, volgens de specificaties die jouw voeten nodig hebben. Zo creëren we slippers op maat die je dezelfde ondersteuning geven als schoenen met losse steunzolen. Dus draag je in je vrije tijd graag gemakkelijke schoenen, laat dan je slippers op maat maken bij Fits en je zult zelf ervaren hoe bevrijd en comfortabel je voeten voelen, ook na een dag aan het strand, in de tuin of gewoon in huis.

Hoe maken ze slippers op maat?

Als je slippers op maat wil hebben, overleg dan van tevoren met je podotherapeut of ze jou uitkomst kunnen bieden. Ga vervolgens naar een Fits-aanmeetpunt, verspreid over het hele land. Een professional meet je voeten op en maakt een 3D-beeld. Uitgaand van dit 3D-beeld creëren ze voor jou de passende zool. In het assortiment maak je een keuze uit de trendy en mooi afgewerkte modellen en vervolgens plaats je je bestelling. Zij zorgen ervoor dat je slippers op maat écht speciaal op de eisen en wensen van je voeten zijn afgesteld. Ze weten zeker dat je binnenkort niets liever wilt dan je heerlijk te ontspannen op je nieuwe slippers van Fits.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x