Romantiek niet alleen voor mannen

Als het op romantiek aankomt hebben mannen nog steeds het idee dat zij de eerste stap moeten zetten. En vrouwen vinden dit maar nonsens. Dit is naar voren gekomen tijdens een onderzoek van Hallmark Cards. Het bedrijf heeft speciaal voor Valentijn meer dan 7000 Nederlandse vrouwen én mannen ondervraagd.

Een groot deel van de mannen, 19.7%, vindt dus dat zij verantwoordelijk zijn voor de romantiek in de relatie. De dames zijn het hier niet mee eens. 89,7% is van mening dat je als je samen in een relatie zit je allebei wel eens de ander mag verrassen met een romantisch gebaar. Van de ondervraagden vindt zelfs 85% het fijn tot heel fijn om met Valentijnsdag overrompeld te worden door de geliefde met een surprise.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Het geschenk

De valentijnskaart blijft toch het meest gewaardeerde cadeau. 60,8% toont op die manier het liefste de liefde aan een geliefde. Er valt wel te concluderen dat velen op deze dag iets gezelligs willen ondernemen. Dit wordt door 47,4% geapprecieerd. Van de verstuurde kaarten is 46% voor de eigen vrijer bedoeld. 14,9% is onderweg naar een liefde die nu nog geheim is. Beste vrienden en vriendinnen worden ook in de watten gelegd met een kaartje, 23,5% doet dit van harte. 21,9% van het vrouwelijk geslacht kiest ervoor om op deze dag een lid van de familie te verrassen.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply