Roken en bloeddruk

Iedereen weet dat roken slechts is voor je gezondheid. Het zal daarom niemand verbazen dat roken ook slecht is voor je bloeddruk. Nog erger, roken vormt de grootste risicofactor betreffende hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Ook passief roken is slecht en de gevolgen hiervan worden vaak onderschat! Wij van gezondbezig kunnen hier wel een heel verhaal op gaan hangen wat er precies in het lichaam gebeurd als gevolg van roken, maar beter is ons te focussen op hoe u kunt stoppen.

Hoe stoppen met roken?

De makkelijkste manier is ‘de knop omzetten’. U stopt ‘gewoon’. Sommige mensen schijnen dit te kunnen, die zijn het ineens beu. Vaak door een opeenstapeling van factoren, de prijs, de verminderde gezondheid, het besef waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn, een sterfgeval van een naaste die rookte, noem het maar op.

Helaas gaat dit voor veel mensen niet op. Die hebben hulpmiddelen nodig om te kunnen stoppen. Er bestaan tegenwoordig gelukkig heel veel hulpmiddelen. Gezondbezig heeft ze eens op een rijtje gezet en hoewel er meerdere wegen naar Rome leiden, denken wij dat Champix op dit moment het beste product is om te helpen bij het stoppen. Het slagingspercentage ligt erg hoog vergeleken met andere hulpmiddelen, daarnaast krijgt u van het bedrijf (Pfizer) goede begeleiding bij uw stoppoging.

Meer informatie over Champix

 

Hiermee verlaagt u uw bloeddruk

Hieronder een lijst van leefstijlfactoren die u kunt beïnvloeden om uw bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen. Klik op elke factor voor meer info en uitleg (dit wordt stap voor stap bijgewerkt).

[thrive_leads id='3269']

 

 

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen
By | 2017-12-23T12:22:35+00:00 20 augustus 2012|Roken en bloeddruk|0 Comments

Leave A Comment

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com