Selecteer een pagina

Afvallen is niet gemakkelijk. Op het internet is er heel wat informatie te vinden. Zo vind je online verschillende blogs, tips en video’s. Helaas is veel van deze informatie gebaseerd op een korte-termijn proces, dit houdt in: veel afvallen in een korte tijd. Je kunt dan wel binnen 1 maand 10 kilo afvallen, maar vaak komen deze kilo’s in de maanden die volgen weer terug. Afvallen is een langdurig traject. In deze blog leggen we meer uit over personal trainers, blogs, artikelen, boeken, video en uitleganimatie die je helpen bij het afvallen op een goede manier.

Afvallen met hulp van een Personal trainer

Allereerst vinden veel mensen een personal trainer natuurlijk heel erg fijn. Deze kan je namelijk een extra duwtje in de rug geven en je stimuleren het uiterste uit jezelf te halen. Een groot voordeel van een personal trainer is dat deze advies op maat kan geven. Hij of zij kan namelijk aan de hand van jouw gewicht en conditie een trainingsschema en dieet speciaal voor jou maken. Wat voor veel mensen een nadeel aan een personal trainer is, is dat deze geld kost. Maar om af te vallen zijn er ook goedkopere opties.

Afvallen met hulp van Blogs, artikelen en boeken

Voorbeelden van goedkopere opties zijn blogs, artikelen en boeken. Er zijn vele boeken geschreven over afvallen. In blogs, artikelen en boeken worden heel veel handige tips en informatie gegeven. Het voordeel hiervan is dat blogs en artikelen gratis zijn. Het nadeel is dat veel mensen eraan beginnen en het niet afmaken door gebrek aan motivatie. Soms krijgen mensen eerder motivatie van een video dan van een artikel of boek.

Afvallen met hulp van Video en uitleganimatie

Video motiveert inderdaad meer dan een stuk tekst. Dit komt omdat kijkers zichzelf vaak herkennen in de personen die in de video zitten of de karakters van een uitleganimatie. In een video kun je bijvoorbeeld oefeningen laten zien of een gezond recept maken, dit kunnen mensen die willen afvallen thuis dan zelf nadoen. Doordat het visueel is zien mensen ook precies wat ze moeten doen, wat handig is. Een uitleganimatie kan helpen om bijvoorbeeld het proces wat er in je lichaam gebeurt uit te leggen. Met een uitleganimatie kun je wat dieper op de informatie ingaan en dit uitleggen aan de hand van beelden, dit vinden veel mensen fijn. Daarnaast kan een uitleganimatie ook nog eens educatief werken, deze kan bijvoorbeeld ook op scholen worden ingezet om uitleg te geven over afvallen. Zowel video als uitleganimatie kunnen daarom helpen bij het afvallen.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er genoeg verschillende manieren om af te vallen. Het is zaak de manier de vinden die het beste bij je past. Heb je veel motivatie nodig dan kan een personal trainer, video of uitleganimatie handig zijn. Kun je jezelf goed motiveren en wil je graag veel informatie krijgen maar het toch op je eigen manier doen? Probeer dan een goed boek te vinden of lees verschillende artikelen en blogs online. Probeer alleen in het begin niet te hard te gaan, afvallen is nu eenmaal een proces waarbij je niet na 1 maand al volledig tevreden bent, val daarom op een verstandig en gezond tempo af.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Cooler Media.

Meer info over uitleganimatie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x