Overgewicht en bloeddruk

In het algemeen geldt, hoe hoger het gewicht, des te hoger de bloeddruk. Overgewicht vormt dus een risicofactor voor hoge bloedruk. Als u overgewicht heeft, dan kan het verlies van een paar kilogram al zorgen voor een meetbare vermindering van uw bloeddruk. Ook werken hoge bloeddruk medicijnen of natuurlijke preparaten beter bij een lager gewicht.

Daarnaast is overgewicht ook om andere redenen ongezond, u heeft meer kans op diabetes en hart/ en vaatziekten. Meestal is ook de kwaliteit van leven (flink) verminderd. Reden genoeg om overgewicht aan te pakken.

Afvallen met eiwit shakes?

Een goede manier om af te vallen is met behulp van eiwitshakes. Hier zijn vaak geen dure ‘speciale’ maaltijdvervangers voor nodig. Normale eiwitshakes doen precies hetzelfde voor (veel) minder geld. Wij vonden voor u een website die eiwitshakes met elkaar vergelijkt op prijs/ kwaliteit.

Gecombineerd training en voedingsschema?

Ook bestaan er tegenwoordig gecombineerde training en voedingsschema’s speciaal voor afvallen. Wij vonden een aantal zeer goed onderbouwde schema’s op www.krachttraining.net. Afhankelijk hoevaak u wilt trainen en wat uw fitness ervaring is krijgt u een schema op maat. Ga direct naar gecombineerde training en voeding schema’s voor afvallen/ vetverbranding.

 

Hiermee verlaagt u uw bloeddruk

Hieronder een lijst van leefstijlfactoren die u kunt beïnvloeden om uw bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen. Klik op elke factor voor meer info en uitleg (dit wordt stap voor stap bijgewerkt).

[thrive_leads id='3269']

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen
By | 2017-12-23T12:22:51+00:00 18 augustus 2012|Overgewicht en bloeddruk|0 Comments

Leave A Comment

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com