Selecteer een pagina

De meeste tandpasta’s zijn niet goed voor het milieu. De meeste tandpasta’s dragen bij aan de watervervuiling. Dit komt doordat veel tandpasta’s microplastics bevatten. Deze microplastics zijn hele kleine deeltjes plastic die terechtkomen in het water en zijn schadelijk voor zeedieren. Bovendien zijn de verpakkingen niet duurzaam doordat ze veel plastic of andere materialen bevatten die niet duurzaam zijn en niet gerecycled kunnen worden.Kopieer HTMLKopieer tekst

Tandpasta tabletten van Fleeck

Wil jij jouw tanden kunnen poetsen en daarbij bijdragen aan een beter klimaat? Dan is tandpasta tabletten kopen van Fleeck een manier om dit te doen. Met de tandpasta tabletten van Fleeck verspil je namelijk geen plastic tubes en draag jij een steentje bij aan een groenere wereld. De tandpasta tabletten zijn niet verpakt in plastic tubes die slecht zijn voor het milieu zoals de meeste tandpasta’s. De tandpasta tabletten van Fleeck bestaan uit natuurlijke ingrediënten en maken jouw tanden perfect schoon, gezond en wit. De tandpasta tabletten zijn vrij van microplastic en zijn plasticvrij verpakt. Ecologisch tandenpoetsen met tandpasta tabletten is de toekomst.

Natuurlijke witte tanden

Heb jij last van gele of verkleurde tanden door koffie of thee aanslag? De whitening tandpasta zorgt ervoor dat jouw tanden weer prachtig wit worden. Wit jouw tanden gemakkelijk in huis met deze whitening tandpasta. Fleeck heeft voor iedereen een tandpasta die bij hen past. Heb je bijvoorbeeld erg gevoelige tanden dan kun je kiezen voor de sensitive tandpasta. Gevoelige tanden en gevoelig tandvlees kan erg vervelend zijn, vooral tijdens het tandenpoetsen. De sensitive tandpasta bevat milde ingrediënten die jouw tanden en tandvlees niet zullen irriteren. De sensitive tandpasta bevat geen agressieve bestanddelen en scherpe ingrediënten. Deze tandpasta verzorgt jouw tanden goed en bevat werkzame stoffen die het gebit goed schoonmaken.
Als jij geen fan bent van de sterke menthol smaak van de meeste tandpasta dan kun je de tandpasta tabletten of de natuurlijke charcoal tandpasta gebruiken. Deze tandpasta’s hebben geen sterke menthol smaak die jouw gebit en tandvlees irriteren.
De charcoal tandpasta is een natuurlijke tandpasta variant. De charcoal tandpasta bevat actief houtskool. Actief houtskool maakt jouw tanden witter en is een natuurlijke tandenbleker met een ontgiftend effect. De charcoal tandpasta werkt op basis van natuurlijke ingrediënten.

Zonder fluoride

Ben jij op zoek naar een tandpasta zonder fluoride? Dan ben je bij Fleeck aan het goede adres. Fluoride heeft namelijk enkele nadelen. Hoge dosissen fluoride zijn giftig en minder effectief. De fluoride vrije tandpasta van Fleeck bevat geen fluoride. De tandpasta bevat hydroxyapatiet. Hydroxyapatiet is een goed alternatief voor fluoride. Hydroxyapatiet is een natuurlijk biocompatibel materiaal dat voorkomt in botten, tanden en speeksel van mensen als een minerale vorm van calciumapatiet. Dit alternatief voorkomt tandbederf en tandplak en verzorgt en beschermt de tanden. Bovendien voorkomt hydroxyapatiet de verkleuring van de tanden. Fluoride beschermt alleen de buitenkant. Hydroxyapatiet bereikt de kern van de tanden en het tandvlees en remineraliseert het tandglazuur, herstelt barstjes, verzacht gevoelig tandvlees en vult kleine scheurtjes in het tandglazuur op.

De fluoride vrije tandpasta van Fleeck is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De tandpasta wordt niet getest op dieren en is afvalvrij en microplastic vrij. De verpakking is biologisch afbreekbaar.

Ben jij toe aan een nieuwe elektrische tandenborstel? Bekijk dan eens de sonische elektrische tandenborstel die wij voor jou hebben geselecteerd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x