Natuurgeneeskunde

Wat is natuurgeneeskunde?

Natuurgeneeskunde is een benaderingswijze waar vanuit wordt gegaan dat het lichaam een zelfhelend vermogen heeft. Goed voorbeeld is als je gevallen bent en je hebt een wond zorgt het lichaam er door zwelling en roodheid voor dat de wond genezen kan. De natuurgeneeskunde zie de mens als geheel en behandeld niet alleen symptomen maar zoekt via diverse methoden de oorzaak van de bestaande klachten.Via kruiden, homeopathie, voedingsadviezen kan het lichaam weer in evenwicht gebracht worden.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Natuurgenezer

Miroslav Jager is natuurgeneeskundige en heeft een praktijk in Leiden, Miroflow. Hij heeft een 5 jarige HBO opleiding in natuurgeneeskunde gedaan in Arnhem. Met behulp van het Life System en Core system wordt gekeken naar wat zowel uit balans is op lichamelijk als emotioneel of mentaal niveau en wat dit weer in balans kan brengen. Miroslav behandelt overigens ook sporters en geef (sport) massages.

Natuurgeneeskundige artikelen

Miroslav zal exclusief voor gezondbezig.nl regelmatig artikelen posten omtrent natuurgeneeskunde.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply