Selecteer een pagina

Ieder dag doet u er goed aan om twee  stuk fruit en twee ons groente  tot u te nemen. Fruit kunt u ook als gezond afslankmiddel gebruiken en hier is het fruitdieet ook op gebaseerd. Het werkt doeltreffend en bij veel mensen ook (enorm) laxerend.

Het fruitdieet

Tijdens dit dieet moet u in acht houden dat u voldoende beweegt. Eet niet alles in één of twee grote keren op. Verdeel de maaltijden in zoveel mogelijk kleine maaltijden, minimaal drie maaltijden per dag. Wel mocht u er rekening mee houden dat u voldoende eiwitten binnenkrijgt. Ook als u gewoonlijk multi-vitaminentabletten tot zich neemt, is het volgen van het fruitdieet geen enkel probleem. U kunt per dag gewoon één of twee mulit-vitaminentabletten innemen. Het beste is altijd om voor een speciale dieet multi te kiezen, omdat deze u de juiste aanvulling geeft van vitaminen en mineralen die tijdens een dieet belangrijk zijn. Er zijn vele multi’s op de markt, maar een hele goede die speciaal is samengesteld voor tijdens dieet en bovendien nog extra thermogene kruiden bevat is de Multivitamine Sport & Dieet.

Hoe werkt het fruitdieet?

Naast dat het fruitdieet een lekker en gezond dieet is, is het ook nog eens een gemakkelijk te bereiden dieet.  Gedurende het dieet mag u twee dagen fruit eten, wat u moet afwisselen met twee dagen normaal eten. Tijdens het normale eten wordt sterk aangeraden om producten met vetzuren te eten. Deze zuren hebben je lichaam nodig. Denk hierbij aan één of twee eetlepels olie.

Wat mag je niet eten?

Gedurende het dieet is het uitgesloten om druiven, bananen of advocado’s te eten. Voor de rest mag u zelf weten wat u qua fruit wel of niet tot zich neemt.  Het is gedurende het dieet altijd toegestaan om koffie, thee, suiker en-/of mineraalwater te drinken. Denk er wel om dat u geen melk of suiker in één van de hiervoor genoemde dranken toevoegt.

Mocht u geen ruime beurs hebben, dan is het raadzaam om met het dieet vlak voor en/of tijdens de zomer te starten. Fruit is dan namelijk goedkoper.

Het beste dieet voor jou?

Het ene dieet past beter bij de ene persoon dan de andere. Er bestaan ook ontzettend veel dieeten dus de keuze is enorm. Bekijk daarom ons artikel wat het beste dieet is voor jou.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x