Selecteer een pagina

Het koolhydraatarm dieet is een dieet dat veel mensen tegenwoordig gebruiken om gewicht te verliezen. Door de werking van het dieet is het gemakkelijk om veel gewicht te verliezen, om zo uiteindelijk jouw streefgewicht te behalen. Het dieet komt inclusief een voedingspatroon en een lijst van voeding die je wel of niet mag. Het is dus slim om van te voren deze lijst door te nemen, om zo te zorgen dat je veel minder last zult hebben van voeding die je wellicht niet lust. Het is veel beter om goed voorbereid hier aan te beginnen, en dus niet later er achter komt dat sommige voeding helemaal niet aansluit bij jouw smaak. Houd hier dus zeker rekening mee.

Het koolhydraatarm dieet is, zoals de naam al zegt, gebaseerd op een voedingspatroon dat bestaat uit voeding die zeer weinig koolhydraten bevat. Door deze voeding te eten, is het mogelijk om gewicht te gaan verliezen. Koolhydraten zorgen er namelijk voor dat het lichaam veel meer energie gaat omzetten en vet, en dat wil je natuurlijk niet. Het is dus handig om veel minder koolhydraten te eten, omdat je hierdoor ook gewicht zult gaan verliezen. Wanneer je begint aan het koolhydraatarm dieet, dan is het slim om alvast wat soorten voeding in te slaan. Tijdens het dieet mag je onbeperkt groene groenten, kippenvlees en kaas eten. Door alvast een kleine voorraad in te slaan, kun je voorkomen dat je dadelijk niets meer hiervan in huis hebt en overgaat tot het eten van ongezonde voeding.

Resultaten van het koolhydraatarm dieet

Wist je dat: het koolhydraatarm dieet kan resulteren in een gewichtsverlies van ongeveer een kilo tot twee kilo per week? Het is dus een zeer goed dieet wanneer je gewicht wilt verliezen, omdat het zich hier ook echt op richt. Hierdoor kun je dus geweldige resultaten behalen op zowel korte als lange termijn. Het is hierdoor ook mogelijk om jouw streefgewicht te behalen binnen enkele maanden, en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Bedenk hierbij ook dat je veel lekkere voeding mag eten tijdens het koolhydraatarm dieet, waardoor het gemakkelijk vol te houden is. Daarnaast zijn er op internet ook veel lekkere recepten te vinden die ingaan op dit dieet en de voeding die gegeten mag worden, zodat je zelf ook nog kunt gaan experimenteren met de voeding.

Snel blijvend gewichtsverlies

Het koolhydraatarm dieet richt zich dus vooral op het gewichtsverlies op korte en lange termijn. Hierdoor zul je ook merken dat je na korte tijd ook gewicht gaat verliezen. Binnen een week kun je al een groot verschil zien. Het is daarbij ook belangrijk dat je gaat sporten, omdat sporten ervoor zorgt dat het lichaam nog meer energie gaat verbruiken. Doordat je koolhydraten vermijdt in het koolhydraatarm dieet, krijg je dus veel minder energie binnen. Door een hoger verbruik van energie en een lagere inname van energie, is het dus mogelijk om jouw lichaam het proces van vetverbranding in te laten zetten. Dit proces zet vet om in energie, waardoor jouw lichaam weer genoeg energie heeft. Door dit proces zul je uiteindelijk gewicht gaan verliezen.

Tijdens het koolhydraatarm dieet is het ook belangrijk dat je genoeg drinkt. Drinken is namelijk essentieel tijdens het verliezen van gewicht, omdat het verschillende processen in werking zet. Zo zul je door meer te drinken een snellere spijsvertering hebben. Een snellere spijsvertering resulteert erin dat de voeding veel sneller verbrand wordt, waardoor het lichaam eerder overgaat tot het omzetten van vet naar energie. Dit betekent dus dat je gedurende de dag veel meer vetverbranding mee zult maken, waardoor je gedurende de dag dus ook veel meer kilo’s zult gaan verbranden. Drink dus elke dag minimaal 6 glazen water, om deze processen in werking te stellen.

Aan de slag met een koolhydraatarm dieet?

Kant-en klare training- en koolhydraatarme voedingsschema’s voor afvallen zijn beschikbaar! In deze schema’s lees je alles over hoe je moet trainen en wat je moet eten inclusief voorbeeld schema’s. Klik op de button hieronder.

[fusion_button link=”https://krachttraining.net/index.php/effectief-afvallen-en-vetverbranding.html” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Training en koolhydraatarme voedingsschema’s[/fusion_button]

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x