Kaas en afvallen

Kaas is een koolhydraatarme, eiwitrijke voedingsbron. Ideaal voor een koolhydraatarm dieet dus. Het nadeel van kaas is echter dat het veel verzadigde vetten bevat en dat het een product is waar je makkelijk teveel van eet. Het is belangrijk kaas te blijven eten, maar kies zoveel mogelijk voor de goede kazen zoals geitenkaas. Daarnaast bevatten jongere kazen (20+) meer eiwitten dan de oudere varianten (30+ en 40+). Met consumptie van teveel kaas krijg je makkelijk teveel energie (calorieën) binnen.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply