Hou een eetdagboek bij

Mensen met overgewicht moeten van de dietist vaak als eerste beginnen met het bijhouden van een eetdagboek. Dat is niet voor niks, een eetdagboek geeft je namelijk veel inzicht in je dagelijks eetpatroon. Niet alleen zie je wat je zoal eet, maar wordt je er ook bewust van en dat is misschien nog wel belangrijker. Aan de hand van dit eetdagboek kan de dietist, of jijzelf, een actieplan maken. Dit schrappen, dit eten, je eetmomenten anders indelen etc. Vaak kom je met kleine aanpassingen al snel een stuk verder.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Je volgt een dieet, maar je gewichtsafname stagneert, wat nu?

Juist op momenten dat je gewichtsafname stagneert, zou je graag willen weten waar dat door komt. Ben je meer of minder voeding gaan eten, krijg je meer of minder energie binnen als eerst? Wat eet je precies?  Vitale informatie om je plan uit te trekken.

Wees zo eerlijk mogelijk bij het invullen van een eet dagboek, niemand anders ziet dit.


Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply