Selecteer een pagina

Slikt u medicijnen tegen een hoge bloeddruk? In principe heel, goed, want daarmee verkleint u de kans op de gevolgen van hoge bloeddruk. Wist u echter dat u uw bloeddruk ook op een natuurlijke manier kan verlagen en onder controle kunt houden? Gezondbezig wil niet op de stoel van de arts gaan zitten, maar waarom medicijnen slikken als dat misschien niet nodig is? U kunt prima met wat leefstijl aanpassingen en tips in dit artikel uw bloeddruk blijvend verlagen. Wij vertellen u wat u kunt doen om uw bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen en laag te houden.

Check eerst hoe hoog uw bloeddruk is

Allereerst wilt u weten of uw bloeddruk tijdelijk verhoogd is, of chronisch. Hiervoor dient u deze een paar keer op een dag te meten. Zijn alle uitslagen in het rood, dan lijdt u aan een chronisch te hoge bloeddruk, wat erg ongezond is op lange termijn. Ook dient u regelmatig bij uw arts op controle te gaan.

Oudere mensen lopen hoger risico

Hoe ouder men wordt, hoe hoger in de regel de bloeddruk wordt, vooral als de leefstijl ongezond is. Dus voor ouderen mensen is het helemaal belangrijk dat ze gezond leven en de tips in dit artikel opvolgen.

Hiermee verlaagt u uw bloeddruk

Hieronder een lijst van leefstijlfactoren die u kunt beïnvloeden om uw bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen. Klik op elke factor voor meer info en uitleg (dit wordt stap voor stap bijgewerkt).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x