Selecteer een pagina

Helaas is het een feit dat steeds meer mensen onvruchtbaar worden. Zowel vrouwen als mannen. Voedsel is de grootste oorzaak, samen met roken, te weinig beweging en overmatige alcoholconsumptie. Maar dat niet alleen…

Dagelijks komen we in aanraking met allerlei soorten (kunststof) verpakkingen die schadelijke stoffen. Op deze pagina ontdekken mannen wat de grootste boosdoeners zijn van onvruchtbaarheid, hoe jij vruchtbaarder kunt worden door jezelf een andere levensstijl aan te meten en besteden we vooral veel aandacht aan voedsel… Want met voedsel is meer te bereiken (in positief opzicht) dan je denkt!

5 belangrijke oorzaken van onvruchtbaarheid

• Roken en teveel alcohol
• Straling van mobiele apparatuur (denk aan mobiel in broekzak)
• Te weinig beweging
• Ongezond voedingspatroon
• Te warm douchen en baden

Hoe wordt je vruchtbaarder?

Hoe kan je als man je vruchtbaarheid verhogen? Allereerst door te zorgen dat je zaadballen koel blijven. Vermijd daarom hete douches, baden en bezoek geen sauna’s. Daarnaast kan je beter geen strakke broeken dragen en lange periodes achtereen zitten. Werk je vaak met chemicaliën zoals verf, pesticiden en schoonmaakmiddelen? Maar bovenal is een gezonde levensstijl belangrijk om vruchtbaar te kunnen worden.

Vruchtbaarheids voedsel

We hoeven je vast niet te vertellen dat ongezond eten ook schadelijk is voor je sperma. Eet daarom gezond en gevarieerd. Eet veel groenten en fruit en vergeet niet om minimaal 1/3 deel van je dagelijkse voeding te laten bestaan uit eiwitten en 1/3 deel uit gezonde vetten. De kwaliteit van je sperma verbeter je vrijwel direct door voldoende zink en vitamine C binnen te krijgen. Eet om die stoffen binnen te krijgen o.a. noten, vis, groenten, fruit, zaden, eieren en tomaten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x