Selecteer een pagina

Groene thee bestaat voor 99,99999999% uit water. Er zitten een paar stofjes in die inderdaad vetverbranding stimuleren, maar die concentraties zijn eigenlijk te laag om significant effect te hebben. Wel zorgt de inname van groene thee ervoor dat je langer over je drankje doet (het is heet) en dat je maag toch gevuld is waardoor je minder snel andere dingen eet of drinkt. Daarnaast is groene thee uiteraard calorie arm. Nogmaals, er zitten zeker ook vetverbrandende stofjes in, maar in dusdanig lage concentraties dat je het eigenlijk moet concentreren om enig effect te sorteren.
Sommige fabrikanten verkopen groene thee extract, waarin de ‘vetverbrandende’ elementen geconcentreerd zijn en deze waarschijnlijk wel enig effect sorteren.

Andere redenen om groene thee te drinken is dat het erg gezond is. Mensen die regelmatig groene thee drinken leven langer, krijgen minder vaak kanker en voelen zich gezonder en vitaler. Reden genoeg dus om groene thee te drinken!

Concluderend
Het is geen probleem om in plaats van groene thee andere theesoorten te drinken. Waak er echter voor groene thee niet te vervangen door vruchtensapjes (ook niet geperst). Dan kan je dus wel beter groene thee drinken.
Bedenk ook dat het kleine vetverbrandende effect van groene thee in het niet valt bij het vetverbrandende effect van intensieve trainingen en het eten van de juiste voeding. Maargoed, alle kleine beetjes helpen.

Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x