Griepprik mogelijk in de toekomst niet meer nodig

Wanneer we dichter bij de wintermaanden komen, is het ook weer tijd voor de griepprik. In Nederland is het standaard dat mensen met een kwakkelende gezondheid zoals ouderen en mensen met een lage weerstand steevast aan de start van de winter een griepprik krijgen.

1 griepprik voor alles?

Omdat er verschillende virussen verantwoordelijk zijn voor het griepvirus en deze virussen ook nog eens vaak muteren, was het tot op heden niet mogelijk om met een enkele prik van het gevaar af te zijn. Volgens onderzoekers komt daar in de toekomst verandering in.Over vier jaar hopen onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen namelijk een allesomvattende griepprik ontwikkeld te hebben die alle vormen van het griepvirus bestrijdt en ook nog eens langer dan één seizoen becherming biedt. De onderzoekers werken voor dit onderzoek samen met twee andere universiteiten en diverse farmaceutische bedrijven en onderzoeksbureau’s.

De allesomvattende oplossing tegen het griepvirus zal daarnaast waarschijnlijk ook geen injectie zijn. De remedie zal aangeboden worden in de vorm van een inhaler. Het is de bedoeling dat deze oplossing tegen het griepvirus niet alleen het beschermen tegen de griep comfortabeler maakt maar ook commercieel gezien rendabel is.

Europese Unie houdt het in de gaten

Het project wordt ook op internationaal vlak in de gaten gehouden. De Europese Unie heeft zes miljoen euro in het project geïnvesteerd. De onderzoekers zijn nu bezig met het uitvoerig testen van drie mogelijke alles omvattende remedies.Opti omega 3

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopenFitchef Turbo

Fitchef Turbo speelt in op de wens van veel mensen om snel gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan. Prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef TurboBy | 2017-12-23T12:20:44+00:00 20 december 2013|Gezondheidsnieuws|0 Comments

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com