Selecteer een pagina

De zomer komt eraan en dat betekent weg met die dichte winterschoenen! Laat je voeten maar lekker ademen in comfortabele slippers. Maar wat te doen als een “normale” slipper nét niet voldoende ondersteuning aan je voeten geeft…? In dat geval bieden slippers op maat een perfecte uitkomst. Slippers op maat zijn uitgerust met een comfortabel voetbed en geheel gebaseerd op therapeutische ondersteuning. Geniet dus van een comfortabele zomer met jou eigen slippers op maat.

Je eigen slippers op maat in een leuk kleurtje

Bij de zomer horen natuurlijk slippers in frisse kleuren en dat kan met de hippe modellen van FITS. De slippers op maat zijn in Portugal met de hand vervaardigd en dat staat garant voor echt vakmanschap. Daarnaast bestaan de slippers op maat uit ecologische leersoorten in leuke kleuren. Heb je de nieuwe collectie al eens bekeken? Wat dacht je van een slipper in blauw Egyptisch of geel Miami Nubuck? Je kunt natuurlijk ook voor een fleurige bloemenprint of chique cognac leer gaan. En wat de denken van je eigen ontwerp? Er is volop keuze. Benieuwd naar de prijzen? Laat je vooraf eens informeren naar vergoedingen in combinatie met therapie en behandeling.

Slippers mét therapeutische ondersteuning: hoe werkt dat precies?

Slippers op maat zijn niet zomaar te verkrijgen in de reguliere winkels. Daarvoor moet je eerst een afspraak met een bij FITS aangesloten voetspecialist maken. De voetspecialisten zijn te vinden bij zogenoemde ‘aanmeetpunten’ en in meer dan 800 locaties en zijn zowel Nederland als België vertegenwoordigd.  Hierdoor vind je altijd wel een aanmeetpunt bij jou in de buurt. De voetspecialisten zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikken over voldoende kennis om de slippers op maat te produceren. Daarnaast werken deze gespecialiseerde voetspecialisten met de juiste aanmeetapparatuur, zodat jouw voet digitaal gescand kan worden en er een pasklare slipper met 3D aangemeten voetbed ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan slippers met extra hielheffing of de verwerking van een steunzool in jouw persoonlijk samengestelde slipper.

Wat gebeurt er na de scan?

Na de scan volgen verschillende maatnames en kun je samen met de voetspecialist jouw gewenste model uitkiezen. Daar blijft het echter niet bij, want de slippers op maat zijn ook nog eens geheel naar eigen voorkeur te customizen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe het bovenwerk eruit moet zien en kun je het voetbed of de loopzool nog eens extra aanpassen.

Fit voor de zomer?

Je slippers staan je nog mooier in een fit lijf, zorg dat je fit bent voor de zomer!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x