Selecteer een pagina

snoepen tijdens dieet

Onderzoek laat zien dat je tijdens het lijnen je toch aan je behoefte aan snoep en chocolade kan voldoen, als je het maar met mate doet. De resultaten van het onderzoek waren opvallend; proefpersonen die dol waren op snoep en chocolade hadden over het algemeen een smallere taille, een lager gewicht en een lagere BMI. Daarnaast hadden de proefpersonen die dol waren op snoep in vergelijking met de proefpersonen die niet van zoetigheid hielden 14% minder kans op een verhoogde bloeddruk en hadden ze een kleinere kans op hartziekten en beroertes.
Dit houdt echter niet in dat snoepers gewoon hun gang kunnen gaan. Als je af wilt vallen helpt snoep daar niet bij. Het onderzoek toont alleen aan dat matig snoepen goed samengaat met een gezond dieet.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 15.000 volwassen Amerikaanse mensen. Factoren waarop gelet werd waren het gewicht, de bloeddruk en hart- en vaatziekten van de proefpersonen. Daarnaast werd er gekeken naar de inname van het aantal calorieën, het soort voedsel en de hoeveelheid snoep die gegeten werd (waaronder ook chocolade). Het onderzoek laat zien dat er geen direct vernband is tussen (met mate) snoepen en een hoger gewicht of BMI. Mensen die graag snoepen blijken de inname van het aantal calorieën in

Snoep en chocolade kunnen zorgen voor gevoelens van vreugde en geluk bij mensen. Als je matig snoept en daarnaast gewoon gezond eet en voldoende beweegt, kan het deel uitmaken van een gezonde en gelukkige levensstijl.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x