Selecteer een pagina

Leuk dat je erbij was op het seminar Financieel gezond. Ik hoop dat je veel aan de informatie had en nog beter, dat je er iets mee gaat doen! Mocht het je lukken om financieel onafhankelijk te worden, dan zou ik het erg leuk vinden om dat te horen 🙂

Hieronder de downloads en extra’s.

Downloads

Begin met opbouwen van passief inkomen

Als je al direct wilt beginnen met het opbouwen van passief inkomen, begin dan met Nexo. Dit is de makkelijkste en veiligste stap (ja, nexo is echt erg veilig). Maak je account aan via onderstaande link en zowel jij als ik krijgen dan 25 dollar aan Bitcoin (indien je ook echt Nexo gaat gebruiken)! Dat is al je eerste winst.

Meld je aan voor Nexo via deze link

4% rente krijg je sowieso op je euro’s, zet je je geld vast voor 3 maanden, dan loopt dit op naar 6%, dit is dagelijks samengestelde rente! Koop je nog een beetje nexo tokens, dan kan dit uiteindelijk oplopen naar 12% rente.

Binance

Ga je een account aanmaken op Binance om te beginnen met de Binance Card?

Doe dit dan via deze link, jij en ik krijgen dan 10% kickback fee per trade (als je ooit gaat traden). Anders betaal je altijd de volledige fee.

Coinlend

Als je meer met crypto wilt doen bekijk dan ook Coinlend. Heel interessant maar dit vereist wel wat verdieping.

Coinlend heeft ook een affiliate programma. Als jij je aanmeldt via mijn link dan krijg ik korting op mijn eigen fees bij gebruik van Coinlend. Voor jou maakt het helemaal niks uit verder (je betaalt evenveel aan fees als anders wat sowieso erg laag is). Als je me wilt helpen dan zou ik het waarderen als je jezelf aanmeldt via mijn link.

Meld je aan voor Coinlend via deze link

Wil jij meer weten over (semi) passief inkomen verdienen met crypto? Dan help ik je graag op weg!

Mocht je vragen of hulp nodig hebben. Laat het gerust weten en mail me op veldepatrick@gmail.com.

Hartelijke groet en succes met je keuzes!

Patrick van der Velde

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com