Selecteer een pagina

Bij iedere lente die aanbreekt begint het bij de meeste mensen weer te kriebelen om nu echt eens wat aan het lichaam te doen. Herken jij je hierin en wil je afvallen of juist gespierder worden? Denk dan eens aan een personal trainer. Het is DE stok achter de deur om je voornemens nu eens echt om te zetten in daden. Waar moet je op letten bij het kiezen van een personal trainer en wat kost het? Lees er in dit artikel alles over.

Waarom een personal trainer?

Een goede personal trainer helpt jou jouw lichamelijke doelen snel en effectief te bereiken. Of dit nou afvallen, aankomen, gespierder worden of juist droog trainen is. Hij is the man with the plan, jij hoeft alleen maar zijn instructies op te volgen en na een bepaalde periode zal jij je doelen bereikt hebben.
Uiteraard zal er van jouw kant veel inzet verwacht worden, ook op de momenten dat jullie niet samen overleggen of trainen.

Een goede personal trainer heeft verstand van de volgende zaken:

  • Globaal stappenplan qua training om jouw specifieke doel te bereiken
  • Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie een week en dag schema voor trainen
  • Veel kennis van fitness oefeningen, uitvoering ervan en welke je moet inzetten voor welk doel
  • Veel kennis omtrent energiebalans en met welke voeding je resultaat gaat halen. Evenals een goed aansluitend voedingsschema bij je trainingsschema
  • Veel kennis omtrent voedingssupplementen. Ongeacht of jij ze wilt gebruiken, de juiste inzet van de juiste supplementen op het juiste moment zorgt nu immers voor sneller resultaat. Maar niet alles is nodig en bepaalde supplementen zijn weggegooid geld.
  • Tot slot, de personal trainer weet hoe hij jou moet blijven motiveren om door te gaan

Een personal trainer is dus simpelweg jouw gids in het oerwoud van informatie omtrent fitness, krachttraining, voeding en supplementen. Daarnaast helpt hij jou harder te trainen dan je zelf zou doen en is hij jouw stok achter de deur om door te zetten.

Ben jij serieus over je lichamelijke doelen? Dan is het inhuren van een personal trainer zeker een goede investering!

Wat kost een personal trainer?

Een personal trainer heeft een nogal duur image, maar hoeft absoluut niet duur te zijn. De prijs hangt voornamelijk van de ervaring en bekendheid af. Er zijn natuurlijk personal trainers die met celebs werken, die kan jij niet betalen. Maar er zijn genoeg ervaren personal trainers die voor een scherp tarief jou willen bijstaan. De tarieven van deze personal trainers varieren vaak tussen de 30 en 90 euro per uur.

Waar vindt je een goede personal trainer?

De ene personal trainer is de andere niet. Voordat je er met eentje in zee gaat adviseer ik je om dit artikel eerst te lezen “5 tips voor het kiezen van een goede personal trainer“.
Ga bij het kiezen van personal trainers ook af op de reviews indien beschikbaar. Dat geeft gewoon een goed beeld en je weet sneller of deze personal trainer aansluit bij jouw specifieke wensen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig steeds meer platformen waar je makkelijk personal trainers kunt vinden en vergelijken in jouw regio. Een populair platform hiervoor is Upwizer. Ze bieden jouw een perfect overzicht van personal trainers in jouw regio, met prijzen en reviews.

Bekijk ook het aanbod van hen in de grote steden, zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Toch liever geen personal trainer inzetten? Train dan in ieder geval effectief.

Ben je personal trainer?

Als je zelf personal trainer bent kan je ook je diensten aanbieden bij Upwizer. Gewoon een profiel aanmaken, aangeven wat je tarief is en in welke regio je werkt. Het platform regelt alles verder voor je zoals boekingen en betalingen. Ideaal!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x