Eet meloen voor lager cholesterol

Proefdieren die lange tijd meloenextracten kregen lieten een vermindering zien van het abdominaal vet van 25%, 41% vermindering van de insulineresistentie en daling van 73% van de vetten die worden opgeslagen in de lever. Een vervolgstudie op hamsters liet zien dat gedurende 12 weken de cholesterol spiegel daalde met 48% en de vetafzettingen in de aorta daalden met 49-85%.
Meloenen zijn zeer goed voor het hart, lever en lichaamsgewicht.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Bron

K. Decorde et al.; Preventive effect of a melon extract rich in superoxide scavenging activity on abdominal and liver fat and adipokine imbalnce in high-fat-fed hamsters.; J AgricK. Food Chem. (2009); jul22; 57(14):6461-7

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply