Een verliefdheid erger dan overspel?

Verliefd worden is fijn en het kan idereen overkomen, ook diegene die in een relatie zitten. Uit een recent onderzoek is gebleken dat 2/3 van de vrouwen die zijn ondervraagd er echter meer last van ondervindt als hun partner wordt overvallen door een verliefdheid. Zij zijn van mening dat een keertje vreemdgaan voor de seks beter is.

Liever seks dan verliefdheid

Vrouwen zitten dus over het algemeen niet te wachten op een verliefde wederhelft. Als zij het voor het zeggen hebben zouden zij willen dat hun partners in plaats daarvan een seksuele affaire aan zouden gaan. Het onderzoek werd in de US gehouden onder 477 mannen en vrouwen. In het onderzoek werd ingegaan op diverse vormen van vreemdgaan. De deelnemers kregen vragen over zowel emotioneel vreemdgaan als seksueel overspel. Het is duidelijk geworden dat vrouwen heel anders tegen een verhouding aankijken dan mannen. De mannen denken hier heel anders over. Een groot gedeelte van de mannelijke respondenten vindt het juist minder erg als zijn partner met een verliefdheid te maken krijgt dan dat hij of zij het bed zou delen met een ander. Een van de onderzoekers, Dr. Gary Brase, vindt de uiteenlopende meningen erg opvallend. Het is namelijk niet te zeggen of deze verschillen door opvoeding komen of dat dit genetisch is bepaald.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Nageslacht

Dr. Brase heeft wel een theorie hierover. Hij heeft het idee dat de mannen het erger vinden als hun vriendin met een ander vrijt omdat zij dan nooit weten of zij daadwerkelijk de biologische vader zijn van hun nageslacht. Daarom is seksueel overspel voor hen een groter probleem. Vrouwen maken zich zorgen over de bijdrage die hun partner zal leveren aan het opvoeden van de kinderen. Om deze reden is zou emotioneel overspel erger kunnen zijn voor hen.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

One Response

  1. Sophie 12 mei 2017

Leave a Reply