Selecteer een pagina

Loop je rond met voetklachten en zoek je een vakkundig en betrouwbaar expert? Ga dan naar een podotherapeut. Woonachtig in Haarlem? Ook kun je terecht bij een vakkundig podotherapeut voor allerlei (inherente) voetklachten zoals platvoeten (pes planus), een overbelasting van de peesplaat of een doorgezakte voet. Ook ingegroeide teennagels of instabiel lopen zijn door de podotherapie Haarlem goed te verhelpen.

Wat doet de podotherapie Haarlem precies?

Wanneer je onaangename klachten aan je voeten ervaart, is het een goed idee om een bezoekje aan de podoloog te brengen. Podotherapeuten houden zich namelijk bezig met het doelgericht onderzoeken, behandelen en voorkomen van voetklachten die op een bepaalde wijze zijn ontstaan. Het kan goed zijn dat de klachten zich niet alleen op de voeten concentreren, maar ook elders optreden. Denk hierbij aan de enkels, de knieën of zelfs de rug. De podoloog neemt je klachten altijd serieus en zal aan de hand van vragen, onderzoek, loopanalyses en een voetafdruk voor een persoonlijk en professioneel behandelplan zorgen.
Bovendien is de podotherapie Haarlem aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en aangemeld bij het kwaliteitsregister Paramedici. Dat betekent dat opgestelde kwaliteitseisen zijn gewaarborgd en elke 5 jaar weer opnieuw getoetst worden.

Podotherapie Haarlem: van alle markten thuis

Of je nu jong, oud, sporter, niet-sporter, diabetes- of reuma patiënt bent, bij de podoloog ben je voor al je voetklachten aan het juiste adres. De behandeling van je klacht verschilt uiteraard van soort tot soort en heeft als doel het verlichten en verhelpen van de pijn of het ongemak. De podoloog beschikt over verschillende behandelmogelijkheden, die erg preventief werken. Denk aan podotherapeutische zolen, waarbij je een op maat gemaakte steunzool meekrijgt, siliconen hulpmiddelen voor de voeten of ortheses om het ingroeien van teennagels te voorkomen.

Ook voor voetverzorging

Daarnaast kun je bij de podoloog ook terecht voor de behandeling van een voetwond of uitgebreid advies over voetverzorging, voethygiëne of het screenen van een diabetische voet. Voor diabetici met specifiek zorgprofiel bestaat er nog de mogelijkheid om een van de Haarlemse pedicures te bezoeken. En wat dacht je van de optie om je eigen slippers of sandalen met geïntegreerde podotherapeutische steunzolen op maat te laten aanmeten? Ook daarvoor zit je bij de podotherapie Haarlem precies goed. Kom gerust eens langs of bel voor een afspraak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x