Selecteer een pagina

Wat is DHEA precies?

Een tijd terug was er steeds meer vraag naar een middel om het leven te verlengen. Oud worden zonder ziek te zijn of zonder ziek te worden. Maar dat wil iedereen wel natuurlijk. Iedereen wil misschien wel het liefst altijd leven zonder dood te gaan, het eeuwige leven.

Helaas weten we dat het niet zo is, maar gelukkig zijn er wel middelen geproduceerd en ontwikkeld waarbij je ouder kunt worden door gebruik te maken van het middel. En de naam van zo’n middel waarbij dat kan is dus DHEA. Gelukkig is DHEA niet zomaar een middel, het is namelijk al een hormoon dat automatisch geproduceerd wordt door je eigen lichaam. Als je rond de twintig jaar bent, dan maakt je lichaam het meeste DHEA aan.

Ouder worden met DHEA

DHEA zorgt dus eigenlijk voor een soort verjonging van lichaam en geest. Maar het is dus zo dat wanneer je ouder wordt, je minder DHEA aanmaakt en er dus ook minder van deze stof in jouw lichaam belandt. Wat zou je daar dan tegen kunnen doen? Precies. Het is mogelijk om DHEA te suppleren. Op die manier kun je het ouder worden tegen gaan en blijft je lichaam, je geest en je gezondheid jonger. En dat biedt uiteraard alleen maar voordelen.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x