Selecteer een pagina

De techniek staat niet stil en er komen steeds meer mogelijkheden om thuis super leuke en intensieve sport games te doen! Baalde je vroeger dat je kids alleen nog maar statisch voor de spelcomputer zaten? Die tijd is voorbij met de nieuwste generatie Microsoft Kinect, Playstation en Wii. Springen, dansen en bewegen totdat ze erbij neervallen en het nog leuk vinden ook!

Wat maakt Sport games voor thuis leuk?

Games heb je in alle soorten en maten, voor zowel kids als volwassenen. Vroeger zat je vooral stil achter een game console of pc, de games kunnen dan ook erg leuk zijn, maar te lang stilzitten is natuurlijk ongezond. Uit allerlei onderzoeken en praktijkervaring blijkt dat games nog leuker zijn als je er bij moet bewegen. Dit geldt helemaal als het om sport games gaat zoals tennis, voetbal, baseball, bowlen etc. Een game wordt dan nog realistischer en gezonder. Dit is dan ook een trend waar veel game bedrijven vol op inzetten. We geven hieronder een aantal goede en leuke sport games voor thuis per game console.

Microsoft Kinect

Het Kinect-apparaat lijkt een beetje op een zeer brede webcam en zit onder je tv. Het is een bijzonder apparaat want het kan tot 20 gewrichten en 48 verschillende lichaamspunten volgen van elke deelnemer. Het kan ook gezichtsherkenning gebruiken om onderscheid te maken tussen gebruikers, zodat je jezelf eenvoudig kunt aanmelden bij uw Xbox Live-account door in de camera te kijken.

De beste Kinect sport games voor thuis

Dit zijn de vijf titels die we aanbevelen:

Dance Central (MTV-games)
Ontwikkeld door Harmonix, het bedrijf achter Guitar Hero en Rock Band, is dit zonder meer de sterkste titel sinds de lancering. Spelers moeten de choreografie leren van een reeks pophits en ze vervolgens allemaal in stijl uitvoeren. Er zijn meer dan 650 stappen te beheersen en 90 routines gebaseerd op nummers van Lady Gaga, Kool & The Gang en Kylie Minogue. Het is een enorm vermakelijke toevoeging aan het ritme-actiegenre.

Kinectimals (Microsoft)
Gemaakt door Frontier Developments is dit een wat lichtere draai aan het concept ‘virtueel huisdier’. Je ‘doel’ is om een ​​rijke eilandomgeving te verkennen, vrienden te maken met leeuwen en tijgerwelpen en mini-games te openen. Je kunt aaien en worstelen met je harige vrienden, en de taken, variërend van autoraces tot aanvalsparcoursen, zijn erg leuk. Ideaal voor jonge kinderen ook.

Kinect Sports (Microsoft)
Voetbal, bowlen, boksen, tafeltennis en diverse baan- en veldevenementen zijn te spelen op de Kinect met wisselend succes. Ondanks wat onvolkomendheden, zijn alle activiteiten intuïtief en toegankelijk. Als je met vrienden of familie speelt, zul je constant in een deuk liggen bij het vooral bekijken van de automatische video-herhalingen, die (in genadeloze details) je idiote bewegingen tonen.

Your Shape: Fitness Evolved (Ubisoft)
Dit is een nogal serieuze fitnesstitel, maar het heeft een enorme lijst met activiteiten en biedt een echt goed gestructureerd programma. Gebruikers kunnen hun voortgang nauwkeurig volgen en er is een online community-element waarmee u resultaten kunt vergelijken met vrienden.

 

Wii Switch

De Wii Switch is de laatste versie van de populaire Wii game console. Het troeft zijn rivalen in het motion gaming genre met zijn clip-on Joy-Con-controllers waardoor meer mensen kunnen meedoen, wat dit ideaal maakt voor gezinnen! Ook is er nu de Ring Fit, die wordt geleverd met een beenriem waarin je een van de Nintendo Switch Joy-Cons steekt. Het is een fitnessspel ontworpen om actiever te zijn.

De Beste Wii sport games voor thuis

Hoewel de Nintendo Switch niet overstroomt in Sport games zoals de Xbox One of PlayStation 4, zijn er nog steeds tal van geweldige games waar sportliefhebbers dol op zijn. Of je nu een doelpunt wilt scoren op het voetbalveld en fans wilt horen schreeuwen terwijl je het doet, of je bent meer geïnteresseerd in een partijtje tennis, je hebt genoeg opties. Hoewel er verschillende geweldige spellen zijn, is Mario Tennis Aces degene die echt niet gemist mag worden.

Mario Tennis Aces

Mario Tennis is al jaren met gemak een van de leukste side games in de Mario-franchise. Je kunt terugkeren naar je gloriedagen op het veld als Mario, samen met meer dan een dozijn verschillende personages. Je hebt alle normale aspecten van tennis, plus een paar nieuwe toevoegingen die minder vaak voorkomen. Trick shots, krachtige bewegingen en gedoseerde swings maken je een sterkere speler.

Over het algemeen biedt Mario Tennis Aces een leuke ervaring voor fans van de franchise. Het is erg leuk om met vrienden te spelen. Het behoort met gemak tot het beste sportspel gebouwd voor de Nintendo Switch.

Fitness boxing

Fitness Boxing is een ritmegame gebaseerd op boxen. Dit is een spel waarvan je gaat zweten! Je voelt het flink in je armen en schouders na het spelen, daarom is het een goed idee om sportkleding te dragen.

Het spel begint met populaire liedjes die je al kent en leuk vindt, en laat je vervolgens boxen met allerlei moves. Op het scherm zie je een geanimeerde avatar die dezelfde bewegingen uitvoert en een indicator op het scherm vertelt je welke bewegingen je zou moeten doen.

Dit is geen spel voor luie mensen! Een goede uitvoering is belangrijk, meer dan ooit in een videogame. Als je een ‘boks’ niet goed doet, weet je het. Om die felbegeerde perfecte score te pakken, moet je met je hele lichaam aan de slag. Terwijl je speelt, geeft je trainer op het scherm tips over hoe je alles kunt verbeteren en wat je zwakke punten zijn.

Conclusie

Sport games voor thuis zijn echt leuk voor zowel individue als gezin. Ongemerkt beweeg je meer dan je denkt en kan je dus met een gerust hart de hele avond gamen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x