CSD500 condooms helpen bij erectieproblemen

Later dit jaar komt in Nederland het CSD500 condoom op de markt. De top van deze condoom bevat de gel Zanifil. De gel bevat glyceryl trinitraat, wat wordt opgenomen in de penis. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de penis, wat weer leidt tot een grotere en stevigere erectie die tevens langer stand zal houden.Het condoom werd al eerder ontwikkeld door het Britse Futura Medical. Het product is nu uitvoerig getest en mannen die eerder kampten met erectieproblemen lijken veel baat te hebben bij het nieuwe condoom dat door Durex later dit jaar in produktie zal worden genomen en zal gewoon in de winkel verkrijgbaar zijn.
Durex heeft reeds het Performa condoom in haar assortiment. Dit condoom helpt tegen premature ejaculatie, oftewel te vroeg klaarkomen. Dit condoom bevat de stof benzocaine, welke de eikel wat verdooft. De man kan zijn orgasme hierdoor makkerlijker uitstellen.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Natuurlijk zijn er ook nog de zogenaamde Libido versterkers, dit zijn de moderne versies van het vroegere Viagra. Hiermee presteer je zelfs zonder CSD500 condoom!

Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply