Selecteer een pagina

Later dit jaar komt in Nederland het CSD500 condoom op de markt. De top van deze condoom bevat de gel Zanifil. De gel bevat glyceryl trinitraat, wat wordt opgenomen in de penis. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de penis, wat weer leidt tot een grotere en stevigere erectie die tevens langer stand zal houden.Het condoom werd al eerder ontwikkeld door het Britse Futura Medical. Het product is nu uitvoerig getest en mannen die eerder kampten met erectieproblemen lijken veel baat te hebben bij het nieuwe condoom dat door Durex later dit jaar in produktie zal worden genomen en zal gewoon in de winkel verkrijgbaar zijn.
Durex heeft reeds het Performa condoom in haar assortiment. Dit condoom helpt tegen premature ejaculatie, oftewel te vroeg klaarkomen. Dit condoom bevat de stof benzocaine, welke de eikel wat verdooft. De man kan zijn orgasme hierdoor makkerlijker uitstellen.

Natuurlijk zijn er ook nog de zogenaamde Libido versterkers, dit zijn de moderne versies van het vroegere Viagra. Hiermee presteer je zelfs zonder CSD500 condoom!

Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x