Selecteer een pagina

Op gezondbezig.nl vindt u beschrijvingen en informatie over de afzonderlijke producten tegen artrose:

Recent onderzoek heeft aangetoond dat MSM, glucosamine en chondroïtine in combinatie nog sterker zijn dan afzonderlijk. Belangrijk is de juiste verhouding tussen glucosamine en chondroïtine en een voldoende dagdosering.  Chondroïtine is een dure grondstof. Dit is de reden dat veel producenten te weinig chondroïtine verwerken in hun combinatieproduct. In de combinatie stimuleren glucosamine en chondroïtinesulfaat de aanmaak van nieuw kraakbeen, waarbij tegelijkertijd de enzymen die het kraakbeen afbreken worden geremd. Dit betekent dat de aandoening op cellulair niveau wordt behandeld. Ze dienen in hoge dosis te worden in genomen. Afhankelijk van het lichaamsgewicht is het advies om 1500 – 1750 mg glucosamine in combinatie met 1500 mg chondroïtine in te nemen. De combinatie met voldoende MSM in poedervorm is ideaal.

 

Gezondbezig.nl stelde de volgende vraag aan Vitakruid, een fabrikant van een goed combinatieproduct:

Welk product verkoopt beter, atrimove capsules of atrimove granulaat? En hoelang doe je met granulaat?

 

Het antwoord van Vitakruid

“Absoluut de granulaat! Dit is 52,50 euro voor ongeveer 45 dagen met een betere opneembaarheid. Capsules is 57,50 euro voor 30 dagen (300 capsules, om aan dagdosering van maatschep te komen moeten er 10 capsules per dag worden genomen). Wat Atrimove zo succesvol maakt is dat wij het mogelijk maken zo’n hoge dagdosering met dure ingredienten, zo voordelig aan te bieden. Waarom dan capsules? Er is een groep van ongeveer 5 – 10% van de Atrimove gebruikers die vanwege de smaak, liever de capsules heeft. Ik vind Atrimove een prima smaak hebben, echter valt over smaak niet te twisten!”

Wilt u meer weten over geschikte combinatieproducten van Vitakruid? Klik dan hier.

 

Lees ook

Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x