Combi calcium en magnesium

Zowel calcium als magnesium hebben een gunstige invloed op de bloeddruk. Het beste is deze twee elementen tegelijk te suppleren.

Magnesium

Magnesium helpt bij het ontspannen van de vaatwanden (gladde spiercellen in de vaatwand), waardoor bloed beter kan doorstromen.

Lees ook: Magnesium suppleren?

Calcium

Men weet niet precies hoe calcium helpt de bloeddruk te verlagen, maar dit element doet dit wel. Dit vloeit mede voort uit de bevinden van het DASH dieet onderzoek. Een klinisch relevante dosering is 2x 500mg per dag. Calcium suppletie kan in verband met botontkalking het beste met magnesium worden gecombineerd.

Een lijst van diverse calcium/ magnesium combinatie aanbieders vindt u hier:

Calcium magnesium combi supplementen

 

Hiermee verlaagt u uw bloeddruk

Hieronder een lijst van leefstijlfactoren die u kunt beïnvloeden om uw bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen. Klik op elke factor voor meer info en uitleg (dit wordt stap voor stap bijgewerkt).


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Comments (2)

  1. A Beugel 14 juli 2017
    • Patrick van der Velde 14 juli 2017

Leave a Reply