Chinese kool en radijzen met kruidenkaas

Een lekkere vegetarische salade van Chinese kool en radijzen met kruidenkaas, laat je verrassen door deze combi.

Benodigdheden (voor 4 personen)

  • ½ Chinese kool
  • 1 bussel radijsjes
  • 1 eetlepel arachideolie
  • zout
  • kruidenkaas met pepersmaak
  • bieslook

Bereiding

  • Snij de Chinese kool in dunne korte reepjes. Verwijder de harde kern onderaan. Snij de radijsjes in schijfjes.
  • Verwarm 1 eetlepel olie in de wok en bak de Chinese kool beetgaar.
  • Laat de radijsjes kort mee opwarmen. Voeg een eetlepel kruidenkaas met pepersmaak toe.
  • Breng op smaak met zout en werk af met steeltjes bieslook als versiering.

Bron: http://www.starttoeat.be

By | 2018-03-26T10:45:28+00:00 09 april 2018|Vegetarisch, Voeding|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com