Selecteer een pagina

Het Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een van de meest bekende diëten die er zijn. Voedingswetenschapper Alan Howard heeft dit dieet ontwikkeld in het plaatsje Cambridge aan de universiteit. In maar liefst dertig landen heeft hij het ‘Cambridge weight plan’ opgezet. Veel mensen denken dat dit dieet een crashdieet is maar dat is niet het geval. De heer Alan Howard heeft het dieet zeer compleet gemaakt. Eiwitten, vetten, mineralen en sporenelementen plus vitamines en koolhydraten zijn inbegrepen, zodat het dieet zeer volwaardig is en alles bevat wat je dagelijks nodig hebt.

Gemakkelijk dieet om te volgen

Het Cambridge dieet heeft als leuke bijkomstigheid dat de recepten door iedereen te bereiden zijn. Zelfs al ben je een ramp in de keuken. Alan Howard weet waarschijnlijk als geen ander hoe moeilijk het is om lijnen vol te houden met ingewikkelde diëten. Een ander kenmerk van het dieet is dat je alleen maar soepen, repen en shakes gebruikt als maaltijdvervangers. Het gemak dient de mens…

Wat kost het Cambridge dieet?

Om gebruik te kunnen maken van de unieke behandelmethode betaal je eenmalig, voor het intakegesprek, een bedrag van twintig euro. Vervolgens betaal je wekelijks vijftig euro. Je krijgt voor dat geld de afslankproducten en persoonlijke hulp in de vorm van professionele begeleiding.

6 kilo gewicht verliezen per maand

Het dieet is zo uitgebalanceerd dat je lichaam precies krijgt wat het nodig heeft. De ervaring leert dat mensen met overgewicht die zich strikt houden aan dit dieet, minimaal 6 kilo afvallen per maand. Het is wel verstandig om je arts te raadplegen voordat je start met dit dieet.

Wat zit er precies in het pakket?

Het Cambridge dieet is zoals we al schreven een zeer uitgebalanceerd dieet. De producten dienen als vervanging voor de maaltijden. In elk pakket zitten twee verschillende repen, vijf verschillende soorten soepen en maar liefst tien shakes. Verder bevat het pakket twee soorten pap. Eventueel kun je ook drankmixjes bestellen. Het is trouwens leuk om dit dieet met bekenden van u samen te volgen. Op die manier kunt u elkaar ondersteunen in de moeilijkere periodes die er altijd zullen zijn.

Blijf op een goed gewicht

Ben je eenmaal vele kilo’s afgevallen en ben je slanker geworden? Het is nu belangrijk om op gewicht te blijven. Het afslankprogramma van het Cambridge dieet helpt je bij de overgang naar een nieuw eetpatroon. Vaak vallen mensen namelijk weer na verloop van tijd terug in oude gewoonten. En er is niets meer frustrerend dan te merken dat het dieet je niet heeft gebracht waarvoor het doelde. Terwijl het juist zo goed ging… Naast het beoefenen van dit dieet is het belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden. Beweeg voldoende en matig je alcoholgebruik. Zorg goed voor lijf en leden!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x