Biefstuk puntjes recept

Als je niet bang bent je handen vies te maken is dit een heerlijk recept om van te smullen. Je moet wel een grill hebben, maar dan heb je ook superlekker en gaar vlees als je klaar bent. Heel lekker en absoluut eiwitrijk. Past goed in een koolhydraatarm of ketogeen dieet.

Benodigdheden:

  • Grillpan
  • Zonnebloemolie of andere olie die niet snel aanbrand
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  • 2 eetlepels fijngesneden peterselie en tijm per 150 gram biefstuk
  • Anderhalve eetlepel fijngesneden rozemarijn per 150 gram biefstuk
  • Franse mosterd
  • Biefstuk (hoeveelheid naar wens, hele stukken om later te kunnen snijden)
  • Eventueel groentes in je favoriete stijl om ernaast te serveren

Bereiden

[thrive_leads id='3269']
  1. Bereid de grill voor door deze alvast warm te laten worden
  2. Coat de biefstuk met de olie die u wenst te gebruiken
  3. Sprenkel op de stukken vlees zeezout en peper naar voorkeur
  4. Gaar het stuk vlees tot een bepaald punt naar wens
  5. Plaats de voorgesneden peterselie, tijm en rozemarijn gemengd op een bord
  6. Smeer de stukken vlees in met mosterd
  7. Meng dit met de voorgesneden peterselie, tijm en rozemarijn
  8. Snijdt het vlees en serveer deze met uw favoriete soorten groenten

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen
By | 2017-11-07T20:43:00+00:00 07 november 2017|Eiwitrijk diner|0 Comments

Leave A Comment

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com