Selecteer een pagina

De grote ‘zorgverzekering overstap’ staat weer voor de deur. Wat is nu de beste zorgverzekering voor 2013? Uiteraard hangt dit van een aantal factoren af die voor ieder weer verschillend zijn.

De beste zorgverzekering voor mensen met een gezonde leefstijl

Leeft u gezond? Dan maakt u minder zorgkosten vergeleken met de gemiddelde Nederlander. Als u daarnaast de afgelopen jaren ook niks tot weinig mankeerde, is het meestal onnodig een dure zorgverzekering te nemen. U kunt veel geld besparen door alleen te kiezen voor een goedkope basisverzekering zonder aanvullende verzekeringen. Deze vorm is vooral geschikt voor studenten en gezonde adolescenten. Basispremies verschillen flink tussen de diverse zorgverzekeraars, de goedkoopste is van Unive ZEKUR (92,25 euro) en de duurste van Zilveren Kruis Achmea (118,25 euro). De beste en goedkoopste zorgverzekering voor gezonde mensen is dus Unive ZEKUR of Anderzorg.

De beste zorgverzekering voor sporters

Actieve sporters zouden er overigens niet onverstandig aan doen een speciale sportpolis bij te sluiten. Uit onderzoek blijkt dat er 3,7 miljoen sport blessures per jaar optreden, de kans is groot dat u daar ook ooit mee te maken krijgt. Sportzorg Nederland kiest ieder jaar opnieuw de beste verzekeraar voor sporters en voor de 5e maal op rij is dit weer Zilveren Kruis Achmea dankzij hun uitgebreidde sport polis pakket. Voor meer info zie Sport polis pakket.

Beste zorgverzekering voor de ‘gemiddelde Nederlander’

Dit hangt van vele factoren af. Het beste kunt u gebruik maken van een zorgverzekering vergelijker. In dat kader is die van Verzekeringssite het beste, want de enige nog echt onafhankelijke verzekeraar vergelijker omdat ze ook zorgverzekeraars in hun vergelijkingen opnemen waar ze geen commissie van ontvangen. Zie hieronder:

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x