Selecteer een pagina

Voor sommige vrouwen is het krijgen van een orgasme erg lastig. En voor veel vrouwen is dit een taboe om over te praten, sommige ‘faken’ zelfs een orgasme om hun partner gerust te stellen. Het is een feit dat vrouwen op een andere manier gestimuleerd moeten worden om een orgasme te krijgen dan mannen. Het merendeel van de vrouwen komt niet van alleen penetratie. Dat je nooit bent klaargekomen, ligt zeker niet aan jou en als jij jezelf weleens de vraag stelt: hoe kom ik klaar? En je wilt een spetterend orgasme bereiken. Lees vooral verder!

Hoe je kunt klaarkomen

orgasme vrouw

Iedere vrouw is anders en iedere vrouw vindt dus ook andere dingen fijn tijdens de seks. Er is geen concrete oorzaak waarom je geen orgasme krijgen kunt, het kan aan veel dingen liggen. En dit is vaak tot drie punten terug te brengen:

  • Opwinding
  • Stimulatie
  • Overgave

Opwinding is vooral een probleem als de seks een sleur is.

Nu kan het ook bijvoorbeeld zijn dat je nét niet goed gestimuleerd wordt of dat je je niet op je gemak voelt tijdens de seks. En dat bemoeilijkt het orgasme.

Wat is hier aan te doen?

Tip 1: masturbatie

Het is voor veel vrouwen een taboe-onderwerp, maar het is wel waar je mee moet beginnen als je een orgasme wil krijgen. Je kunt immers niet van je jezelf en je partner verwachten dat je exact weet wat en hoe je een plekje moet stimuleren. Als jij niet bezig bent met hoe jij jouw moet plezieren en ontdekt wat je zelf lekker vindt. Ga dus een keer rustig liggen en ga daar beneden eens op ontdekkingstocht. Zorg dat je jezelf op je gemak voelt en leg niet teveel druk op het proberen een orgasme te krijgen. Maar juist op het verkennen van jezelf.

Als je het niet fijn vindt om te masturberen met je vingers kan je ook een vibrator of dildo kopen, de keuze is reuze maar wij hebben de beste prijs- kwaliteit vibrators voor jou gevonden. Deze zijn tegenwoordig bij vrijwel iedere drogist te koop en uiteraard online te verkrijgen. En een vibrator kopen is echt niet iets waar je jezelf voor hoeft te schamen!

Tip 2: Tijdens de seks: glijmiddel

easyglide-glijmiddel-150-ml_9015Om een orgasme te krijgen moet je natuurlijk wel lekker ontspannen zijn. Het kan zo zijn (zeker wanneer je nog niet veel ervaring hebt met seks) dat je het een beetje spannend vindt en dat je een beetje nerveus raakt van seks. Om een zorg weg te nemen is het slim om altijd glijmiddel naast het bed, binnen handbereik te hebben. Het maakt de seks simpelweg soepeler en zijn penis en vingers zullen makkelijker in de vagina glijden.

Als vrouw kan je het makkelijkst via de clitoris klaarkomen. Door glijmiddel op je eigen of zijn vingers te doen, kan je deze nog lekkerder stimuleren. Daarnaast zul je merken dat je lang niet altijd glijmiddel nodig hebt, omdat je onbewust meer ontspannen raakt. Omdat je niet meer bezig hoeft te zijn om vochtig te worden, maakt dat je onbewust makkelijker vochtig en kan je het glijmiddel links laten liggen.

Belangrijk om een orgasme te krijgen is dat je glijmiddel gebruikt, puur voor jouw en zijn genot. Niet omdat je nog niet opgewonden genoeg bent en alvast aan de vrijpartij wil beginnen.

Glijmiddel en vibrator

Gebruik altijd glijmiddel als je aan de slag gaat met een vibrator! Zonder glijmiddel gaat het snel schuren en irriteren. Vibrator en glijmiddel kunnen niet zonder elkaar. Goed glijmiddel is ook overal krijgen en ook hier is er veel keuze is soorten en eigenschappen. Bepaal zelf welk glijmiddel het beste bij je past. Zie ook:

De Sexshop – Compleet assortiment glijmiddelen

Mocht je geen zin hebben het allemaal uit te zoeken. De Easy Glide is een glijmiddel op waterbasis en speciaal ontworpen voor seksspeeltjes. Deze is tevens niet te duur (Slechts 4,95 euro).

Tip 3: G-Spot, heb je ‘m al gevonden?

Dan is er naast het clitorale orgasme ook nog de g-spot. De g-spot ligt een paar centimeter in de vagina. Het is een plekje die lang niet bij iedereen bekent is. Je kunt de g-spot voelen als je met twee vingers naar binnen gaat en ze een beetje naar boven krult. Niet elke vrouw is er even gevoelig voor, maar als jij dat wel bent, merk je dat snel genoeg!

Hieronder zie je hoe je de Gspot kunt stimuleren.

GSpot

Tip 4: Niet te veel druk: wees mega opgewonden

De belangrijkste tip om een orgasme te krijgen is dat je er niet teveel druk op legt en dat doe je door mega opgewonden te zijn. Hierin ligt namelijk de grootste valkuil. Ga niet nep doen alsof je erg opgewonden bent, terwijl je nog niet erg opgewonden bent. Wanneer je dat doet, leer jij jezelf onbewust aan dat jouw genot er minder toe doet. Dat is uiteraard flauwe kul. Jouw gevoel van opwinding is zeer belangrijk. Een extremere vorm van net alsof doen is het faken van een orgasme.

Er kunnen hier verschillende redenen voor zijn, maar wat het uiteindelijke effect is dat je onvoldoende ontdekt wat jou extreem opgewonden maakt. En als jij wel extreem opgewonden bent en ‘faket’ omdat de seks zo goed is dat je hem wil belonen. Dan zorgt het ervoor dat je de focus op de vrijpartij verliest en teveel in je hoofd zit waardoor jij jezelf niet kunt overgeven en ook niet klaarkomt.

Vrijen gaat om genieten met je partner en niet om een hoogtepunt bereiken. Durf een keer niet te faken en kijk wat het met je doet. Het kan heel bevrijdend werken. Daarbij komt er zijn genoeg vrouwen die kunnen klaarkomen en ook niet elke keer een orgasme hebben.

Als je leert genieten en lekkere seks hebt met je partner dan komt de tijd vanzelf dat je een hoogtepunt bereikt!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x