Selecteer een pagina

Eindelijk is het weer een beetje goed te vertoeven in Nederland. De zon breekt door en dat betekent dat eigenlijk niemand meer een excuus heeft om binnen op de bank te blijven zitten. Als je echt gezond bezig wilt zijn, maar geen geld hebt voor een duur sportschool abonnement, dan is hardlopen een prima sport voor jou. Je kunt het doen wanneer je wilt en zolang je wilt. Daarbij is het leuk, want je ziet ook nog eens iets van de omgeving waar je in woont.

Ready? Set. Go!
Veel mensen hebben wel het goede voornemen om te gaan hardlopen, maar weinig mensen krijgen het echt voor elkaar om de deur al rennend uit te stappen. Een goed begin is het halve werk. Ga eens opzoek naar een paar goede hardloopschoenen. In de uitverkoop is dat nu een stuk goedkoper en online kun je kortingcodes van Couponcode.nu gebruiken. Dan heb je in ieder geval de juiste schoenen om op te lopen. En als je dat geld dan toch hebt uitgegeven, dan is het zonde om die schoenen niet te gebruiken, toch?

Hulp van Evy Gruyaert
Evy is waarschijnlijk de bekendste hardlooptrainster van Nederland en Vlaanderen. Vanaf je iPod motiveert ze jou om door te lopen. Er zijn 26 lessen te downloaden die jou helpen om 5 kilometer aan een stuk te laten hardlopen. De eerste les is misschien een meevaller, maar dan moet je doorzetten. Dankzij de energieke muziek en de stem van Evy wordt dat een stuk gemakkelijker!

Afvallen met hardlopen
Dat kan heel goed. Houd er alleen rekening mee dat het langzaam gaat en absoluut niet vanzelf. Je zult je dieet toch een beetje moeten aanpassen als je serieus wilt afvallen. Je kunt natuurlijk ook gaan hardlopen om een goede conditie op te bouwen, maar veel mensen beginnen toch om in die ene broek of om in dat ene shirt te passen. Een goede motivatie is om dat kledingstuk alvast te kopen. Met een kortingscode van Miss Etam heb je voor een paar tientjes al een leuke outfit. Gebruik dit als motivatie om te rennen, net zo lang tot je in die outfit past. Blijf wel realistisch en koop de outfit een maatje kleiner. Dan zul jij jezelf snel goed voelen zodra je erin past en hardlopen een stuk leuker gaan vinden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x