Selecteer een pagina

Aromatouch is een bestaande behandeling ontwikkelt door Dr David Hill. Een Aromatouch behandeling is een manier om te werken met essentiële oliën.  Essentiële oliën worden via destillatie gemaakt van bepaalde bloemen, bladeren, zaden, stengels, wortels en hout.

massage tafelEen Aromatouch behandeling wordt gegeven op een massage tafel terwijl de cliënt op zijn/haar buik ligt. Via de wervelkolom en de meridiaan banen van de rug en voeten/ handen worden de oliën via de handen verspreid. De geuren van de oliën zijn al prettig om te ruiken en de behandeling bestaat uit 4 stappen:

  • Balanceren en tot rust brengen
  • Immuunsysteem verbeteren
  • Vermindering ontsteking reacties
  • Homeostase of met andere woorden gezegd een evenwicht aanbrengen

Ik gebruik per systematische stap een enkelvoudige of gemengde essentiële olie. Na de behandeling kan je een aangename prikkeling via de huid ervaren. Sommige voelen dat het iets doet met hun stemming, vrolijker of lichter . Een Aromatouch behandeling is heel geschikt voor ontspanning, om een beter en gezond immuunsysteem te krijgen. Verder kan je afvalstoffen makkelijker afvoeren en wordt de doorbloeding er ook beter van. Sporters hebben hier zeker profijt van.

In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde, voedings adviezen en voedingssupplementen te Voorschoten geef ik sinds kort een Aromatouch behandeling. Naast een Aromatouch geef ik ook volledige massages met de essentiële oliën en van te voren kunnen we bespreken waarvoor dit het meest ingezet kan worden. Ook deel behandelingen zijn mogelijk zoals schouders/nek onderrug. Voor sporters ook goed om meer uit je training te halen.

Als je de eerste keer komt dan is de behandeling slechts 35 euro.

Voor het maken van een afspraak:

Miroslav Jager
svetislav@ziggo.nl
www.miroflow.nl
What app/ Sms +31611351253

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x