Afvallen met thermogene kruiden

Thermogene kruiden, zijn kruiden die de stofwisseling helpen verhogen. Vaak hebben kruiden maar een kort, tijdelijk effect. Dus wil je toch profiteren, dan zal je deze regelmatig moeten consumeren. Bekende thermogene kruiden en planten zijn pepers, Sint Janskruid, cacao, groene thee en cafeïne.

Lees ook: Helpt groene thee bij afvallen?


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Zie voor een complete thermogene kruidenlijst: http://www.healthnatural.net/Thermogenic_Herbs.html

Let op: Niet alles is altijd even goed wetenschappelijk onderbouwd.


Health Alert

Wilt u meteen op de hoogte worden gebracht bij publicatie van nieuwe gezondheids artikelen? Schrijf u dan in voor de Health Alert.

 

 

 

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply