Selecteer een pagina

Het is een van de meest gebruikte methoden om gauw op een goed streefgewicht te komen; het gebruiken van eiwitshakes. De shakes zijn snel gemaakt en u kunt deze tussendoor drinken. Een shake is overal mee naartoe te nemen! Of je nou op vakantie bent en er een dagje tussenuit gaat, of wanneer je gewoon aan het werk moet.

Vezels en eiwitten in eiwitshake

De shakes om af te vallen bevatten veel eiwitten, dat je eetlust remt. Tevens bevatten de shakes belangrijke vezels voor een goede stoelgang. De vervangers of tussendoortjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en je kunt kraanwater of magere melk gebruiken om ze te bereiden. Zie: Dieet maaltijdshake

De kosten van een eiwitshake

Over de kosten van deze methode hoef jij je geen zorgen te maken. Het is een van de goedkoopste manieren om af te vallen. Natuurlijk is dit afhankelijk van de mate van consumptie. Een tot twee shakes per dag volstaat maar je bent duurder uit wanneer je dit aantal overschrijdt. In combinatie met een ‘shakedieet’ moet je voldoende blijven drinken en overweeg om dagelijks een wandeling te maken. Op die manier val je nog sneller af en blijf je in conditie. Het is ook leuk om dit dieet samen met een ander te volgen. Het is dan makkelijker om vol te houden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x