Selecteer een pagina

Soms probeer je tal van diëten uit zonder dat het enig bevredigend resultaat biedt. Erg vervelend en frustrerend kan dat zijn! Je hebt al haast de moed opgegeven om weer iets nieuws te gaan proberen. Dat is natuurlijk erg begrijpelijk maar besef dat iedereen kan afvallen, zelfs al diabetes patiënt kun je jouw overtollige kilo’s kwijtraken, maar dan moet je er wel vol voor gaan.

Al die diëten hebben u inmiddels veel geld gekost. Dat kan een reden zijn om het even uit te stellen. Maar het Modifast dieet is het proberen waard, helemaal omdat het een van de goedkopere methoden is om af te kunnen vallen.

Kenmerken van het Modifast dieet

Het dieet bestaat uit complete maaltijden in de vorm van poeders. Deze poeders bevatten weinig calorieën. Op die wijze zul je enorm snel gewicht verliezen.

Modifast Intensive

Dit pakket bevat drie zakjes met elk vijfhonderd calorieën. Je kunt met deze methode veel in korte tijd afvallen. Tevens bevatten de zakjes alle belangrijke voedingselementen die u nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Er is ondersteuning mogelijk door een handboek te downloaden via de site. In dit handboek gaat men o.a. dieper in op het afslanken en je leest ook wat de valkuilen zijn die je tegen kunt komen. Een gezond eet-en leefpatroon wordt tevens uitgebreid aangeleerd.

Valkuilen

In het kort bespreken we enkele valkuilen, zodat je alvast goed geïnformeerd bezig kunt gaan. Het is bijvoorbeeld handig om, wanneer je van start gaat met het dieet, dit uit te stellen tot na de feestdagen en/of vakanties. Eerlijk is eerlijk: voor iedereen is het moeilijk om verleidingen tegen te gaan. Begin in een goede periode met weinig verleidingen met afvallen. Is dit je gelukt, dan voel je je zekerder en kun je alle uitdagingen aan. Vermijd bijvoorbeeld bepaalde feestjes en verjaardagen. Niets is moeilijker dan “nee” te zeggen wanneer er een schaal met snacks rondgaat. Doe je boodschappen met een gevulde maag en vraag je partner, vriend/vriendin of familieleden om geen snacks te eten in uw bijzijn. Ga niet uit eten of naar andere gelegenheden waar vaak veel gegeten wordt. Wees niet kritisch op uzelf wanneer u alleen maar aan eten denkt. Maar wees positief en besef dat u door deze moeilijke periode komt!

Waar kan ik dit dieet volgen?

Op de site van Modifast zelf kunt u precies lezen wat u moet doen om dit afslankprogramma te kunnen volgen. Op de website staat trouwens veel informatie en kunt u antwoorden vinden op uw vragen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x