Selecteer een pagina

Afvallen door koffie te drinken: Alles wat je moet weten

Kan ik echt afvallen door koffie te drinken? Veel mensen maken zich zorgen over deze omstreden kwestie. Vooral omdat er tegengestelde standpunten bestaan: sommige sites suggereren dat cafeïne een uitstekend hulpmiddel is bij het dieet, terwijl anderen deze hypothese ontkennen en u aansporen uw favoriete drank op te geven.

Cafeïne kan u helpen gewicht te verliezen en zelfs gewichtstoename te voorkomen, maar het zal u niet helpen veel gewicht te verliezen of het er op de lange termijn af te houden. Als u echter koffie drinkt met mate en dit combineert met een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging, kunt u gewicht verliezen.

Afvallen door koffie te drinken, wat gebeurt er dan met onze eetlust?

Dit is een cruciale vraag, en hoe je reageert zal een belangrijke invloed hebben op het resultaat.

Cafeïne, volgens voorstanders van de koffie gewichtsvermindering notie, heeft invloed op onze honger door het te dempen. Deze persoon heeft nu de mogelijkheid om de hoeveelheid geconsumeerd voedsel te beperken tot het gewenste niveau.

In 4 eenvoudige stappen, leer hoe je gewicht kunt verliezen met koffie.

Als je wilt afvallen door koffie te drinken, zul je een paar veranderingen in je levensstijl moeten aanbrengen:

  • Neem matig een koffiepauze

Je moet jezelf beperken tot vier kopjes koffie per dag, of 400 mg cafeïne, dat is de maximale hoeveelheid cafeïne die een volwassene zou moeten consumeren. Drink elke dag slechts drie kopjes koffie: één ’s ochtends, één tijdens de lunch en één ’s middags.

  • Koffie met veel suiker moet worden vermeden.

Alles wat je naast koffie in je kopje doet, zoals room, melk of suiker, kan calorieën aan je dieet toevoegen. En dat wil je niet als je wilt afvallen door koffie te drinken.

Voor een gezond kopje koffie moet je alleen water en koffie gebruiken. Als je echt wilt genieten van die grote, elegante kopjes cafeïnehoudende dranken, overweeg dan deze caloriearme dranken.

  • Drink voor het sporten een kop koffie.

Er wordt aanbevolen om ’s ochtends voor het sporten een kop koffie te drinken om je te helpen zowel voor als na de activiteit vet te verbranden.

  • Koffie moet niet laat op de avond worden gedronken.

Het belang van slaap in het fitness proces kan niet genoeg worden benadrukt. Uw lichaam heeft elke nacht ongeveer 8 uur slaap nodig, of u nu wilt afvallen met koffie, een paar kilo wilt aankomen of uw vorm wilt behouden.

Dus drink je koffie overdag en laat de nacht dienen als een tijd van rust en regeneratie, zoals het hoort. Het laatste kopje koffie van de dag moet naar onze mening voor 18.00 uur gedronken worden.

Verkrijg volledige fysieke voordelen

Uw regelmatige kopje koffie kan u helpen meer vet te verbranden door uw stofwisselingssnelheid te verhogen. Plus, we weten allemaal dat koffie energie geeft om u te helpen uw dagelijkse taken door te komen.

Met dat uit de weg, laten we eens kijken naar de fysieke voordelen van koffie voor gewichtsvermindering.

Koffie heeft de eigenschap de eetlust te onderdrukken, wat een van zijn voordelen is. Gezien het feit dat hoe meer je eet, hoe meer gewicht je aankomt, kunnen we het er allemaal over eens zijn dat een verminderde eetlust kan helpen bij gewichtsverlies.

Als je zin hebt in een tweede gerecht aan de eettafel, neem dan een kopje koffie. Dit kan u helpen om u voller te voelen tot uw volgende maaltijd.

Wat zijn uw gedachten over koffie supplementen? Zijn ze goed voor je?

Heb je een hekel aan de smaak van koffie? Je hebt niet helemaal pech als het aankomt op het oogsten van de voordelen van de potentiële vetverbrandende eigenschappen van koffie, dankzij een stof die bekend staat als groene koffieboon extract.

Het extract wordt gemaakt van ongebrande koffiebonen, die naar verluidt grotere hoeveelheden chlorogeenzuren bevatten dan gebrande bonen, ook wel de antioxidant in koffie genoemd die vaak in verband wordt gebracht met de belangrijkste gezondheidsvoordelen. Vetverbranders zijn verkrijgbaar in de vorm van poeder, tabletten, capsules of vloeibare afslankkoffie supplementen.

Afvallen door koffie te drinken hier de voordelen en nadelen

Sommigen van ons hebben een gecompliceerde relatie met koffie; sommige mensen hebben ’s morgens minstens twee kopjes nodig om te kunnen werken, terwijl anderen weigeren koffie te drinken.

Koffie, aan de andere kant, kan een belangrijke invloed hebben op gewichtsverlies, volgens twee onafhankelijke ideeën. Daarom hebben we ervoor gekozen de voor- en nadelen van deze populaire drank te onderzoeken:

VOORDELEN

  1. Het verhoogt je lichaamstemperatuur: Sommige mensen geloven dat een van de redenen dat koffie je kan helpen afvallen is omdat het je lichaamstemperatuur verhoogt. Je stofwisseling werkt harder als je lichaamstemperatuur stijgt, waardoor je lichaam er sneller over doet om vet en calorieën te verteren.
  2. Het versnelt je metabolisme: Hoewel sommige deskundigen dit denken, zijn er veel andere maaltijden die je metabolisme kunnen versnellen zonder dezelfde nadelige effecten te veroorzaken als koffie.
  3. Het helpt je lichaam om vet af te breken en te verspreiden: Ander recent onderzoek toont aan dat koffie je lichaam kan helpen om vet af te breken en te verspreiden, wat impliceert dat koffie je lichaam zou kunnen helpen om gewicht te verliezen.
  4. Het onderdrukt je eetlust: Sommige mensen gebruiken koffie om af te vallen omdat het in verband wordt gebracht met het onderdrukken van de eetlust, wat betekent dat als je halverwege de ochtend een kopje koffie drinkt, je snacks kunt vermijden.

NADELEN

  1. Het kan je nerveus en opgewonden laten voelen: Als stimulerend middel kan het je (op een slechte manier) een opgewonden gevoel geven, terwijl je je liever kalm en in controle zou voelen. Dit jitterige gevoel kan ervoor zorgen dat je naar de voedsel kast grijpt. Te veel kan leiden tot slaperigheid, irritatie en chagrijnigheid.
  2. Het kan trek opwekken: Hoewel koffie het hongergevoel tijdelijk kan verminderen, merken de meeste mensen dat het in de loop van de dag meer verlangens opwekt dan onderdrukt.

Afvallen door koffie te drinken met kaneel

Wat is er zo belangrijk aan zwarte koffie en kaneel om af te vallen? Omdat de meeste mensen koffie lekker vinden, maar slechts weinigen het zwart kunnen drinken, voegen ze room toe. De room geeft smaak aan de koffie, maar voegt ook calorieën toe – de ideale vervanger is kaneel, die smaak toevoegt en tegelijkertijd suiker en calorieën vermindert.

Vervang de room en suiker door kaneel als je je metabolisme wilt verbeteren en de calorieën met ongeveer 70 calorieën wilt verminderen. Je krijgt de smaak die je wenst, terwijl je de suiker en calorieën vermijdt die je niet nodig hebt of wilt. Een andere reden waarom zwarte koffie met kaneel je zou kunnen helpen gewicht te verliezen is de volgende.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x