Selecteer een pagina

Afslankpillen worden steeds vaker gebruikt door mensen die graag gewicht willen verliezen. Er zijn in Nederland veel verschillende soorten afslankpillen verkrijgbaar welke allen hun eigen werking hebben. Met deze pillen is het, aldus de makers hiervan, mogelijk om veel gewicht te verliezen in korte tijd. Hierdoor zul je merken dat je veel minder hongergevoel hebt en dat het lichaam daarnaast veel sterker zal zijn. In dit artikel lees je welke afslankpillen er zijn en wat hun werking is. Daardoor zul je op de hoogte zijn van de werking hiervan, zodat je zelf kunt zien of het wel of niet zal werken voor jou. Wil je dus afslankpillen gebruiken, dan is het handig om dit artikel goed door te lezen.

Alli en Xenical

Alli is wellicht de bekendste afslankpil in Nederland en wordt dan ook veelvuldig voor veel Nederlanders gebruikt. Deze afslankpil is een lichtere variant van de afslankpil Xenical. Echter is Xenical alleen op doktersrecept verkrijgbaar, terwijl je Alli bij de meeste drogterijen en apotheken kunt kopen. De afslankpillen Alli helpen bij het verliezen van gewicht, omdat deze een kwart van het vet dat jouw lichaam binnenkrijgt niet zal omzetten naar lichaamsvet. Hierdoor zal jouw lichaam dus veel minder vet aanmaken, en zul je dus al snel merken dat er een verschil in lichaamsgewicht zal zijn voor jou. Je mag Alli alleen gebruiken als je minimaal achttien jaar bent. Daarnaast is het ook noodzakelijk om eerst een weeklang een vetvrij dieet te volgen, alvorens je begint met Alli. Hierdoor kan het lichaam alvast wennen aan de veranderingen, en zullen er dus geen risico’s ontstaan.

Qnexa

De volgende soort afslankpillen heet Qnexa. Dit is een dieetpil en zal dus ook helpen om een dieet een stuk succesvoller te maken. Al sinds de vorige eeuw wordt deze pil gebruikt om zo meer gewicht te kunnen verliezen tijdens een dieet. Als je begint met het slikken van deze afslankpillen, dan moet je een jaar lang deze pillen blijven slikken om zo de beste resultaten te kunnen krijgen. Zo vielen de meeste mensen die dit product gebruiken ongeveer 15% van hun lichaamsgewicht af, toen zij Qnexa voor een jaar lang slikten. Het is dus wel mogelijk om gewicht te verliezen met Qnexa. Het is echter wel slim om van te voren even een afspraak te maken met jouw huisarts, om zo te achterhalen of het wel verstandig is dat jij deze afslankpillen gaat slikken. Er zijn namelijk bijwerkingen bij het slikken van deze afslankpillen, dus het is wel handig om te weten of dit wel gezond zou zijn voor jou.

Stackers/ fatburners

Stackers zijn ook een soort afslankpillen en zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Met deze pillen kun je ervoor zorgen dat je veel meer gewicht verliest gedurende de komende weken, zodat jij jouw streefgewicht kunt gaan behalen. Het slikken van deze afslankpillen zorgt namelijk voor veel minder hongergevoel, waardoor je dus veel minder hoeft te eten gedurende de week. Daarnaast zul je ook merken dat jij veel meer energie hebt. In de pil zit namelijk cafeïne, waardoor jij een stuk energieker zult worden.

Een zeer goede fatburner vindt je hier

Andere afslank supplementen die bewezen helpen

Het belangrijkste natuurlijke afvalsupplement is groene thee. Het werkt echt, maar om optimaal te profiteren moet je wel wat meer hierover weten. Lees daarom dit zeer goede artikel over groene thee en afvallen.

Het slikken van afslankpillen kan helpen bij het verliezen van meer gewicht. Houd er echter wel rekening mee dat het altijd handig is om van te voren een afspraak te maken met jouw huisarts om de risico’s van de pillen door te nemen.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x